Amaaaaazing outfits van Atelier Sukha

Atelier Sukha is een label dat je graag wil inspireren om te genieten van je leven: hier en nu. Sukha is Sankriet voor Joy of Life: precies wat het merk wil uitstralen. Wat Atelier Sukha niet doet, is elk seizoen een nieuwe collectie lanceren. Het label is namelijk van mening dat dit niet nodig is. De universele items van Atelier Sukha zijn altijd te dragen, en dat vind ik persoonlijk ideaal!

Hoe de collecties tot stand komen

Bij Atelier Sukha vind je meerdere collecties, waaronder een collectie knitwear. Deze producten zijn gemaakt van pure en natuurlijke materialen waaronder wol, katoen en kasjmier. Achter de mooie producten (check onderstaand ook zeker een deel van de collectie) zit een nog mooier verhaal. De oprichters van het label, Irene Mertens en Sam IJsbrandy, reisden naar de armste regio’s in India en Nepal waar ze met lokale communities de productlijnen samenstellen. Veel van de kleine naaiateliers in India en Nepal maken nu de items voor Atelier Sukha.

 

Andere collecties

Naast kleding vind je bij Atelier Sukha nog veel meer kleine collecties. Zo is er de categorie accessoires waar je één van de heerlijke sjaals kunt scoren. Kies tussen wollen sjaals voor de wat koudere dagen en katoenen of linnen sjaals voor de wat minder koude dagen. Naast kleding vind je nog veel meer mooie producten bij Atelier Sukha, zoals een schommel (ja, echt waar!). Favoriet bij mij is de categorie Paperwork, waar je schattige posters vindt met teksten als Jij mag altijd met je hoofd vol wens bij mij komen liggen. Hier ben je vrij, want ik trek geen grens tussen dag en nacht. Dromen mag altijd bij mij, ook overdag.

Waar te koop?

Wil je meer zien van Atelier Sukha, bezoek dan hun webshop op www.atelier-sukha.nl. Woon je in Amsterdam, in de omgeving van Amsterdam of ga je binnenkort een dagje naar Amsterdam, dan kun je ook naar de vestiging van het label. Deze vind je aan de Haarlemmerstraat 110. Check hier waar je nog meer terecht kunt voor producten van Atelier Sukha.