Outfit inspiratie voor een Sunday Brunch

Brunchen wordt steeds populairder, vooral onder vrouwen. Onze halve (nog liever hele) zondag besteden we maar al te graag aan een verlaat en uitgebreid ‘ontbijt’ met vriendinnen. Na een lange zaterdagnacht beginnen we de zondag rustig met een Sunday Brunch. Genoeg tijd om de zaterdagnacht uitgebreid te evalueren. Maar wat trekken we aan? Wij delen de 3 regels voor een goede brunch outfit:

1. Je kunt je nooit genoeg opdoffen

Een brunch outfit moet comfy zijn, maar dat hoeft niet te betekenen dat je er niet meer fashionable uit hoeft te zien. Ga voor een outfit waar jij je goed in voelt en je kater verdwijnt al een beetje. Tenslotte is het nog steeds weekend en ga je de stad in met vriendinnen, dus kun je je niet genoeg opdoffen! En dan bedoelen we niet het wegwerken van de tekenen van een lange zaterdagnacht;).

2. Maar houdt het comfortabel

En dan bedoelen we: geef jezelf ruimte om te ademen. Superstrakke jurkjes en high-wasted jeans zijn niet gemaakt voor Sunday Brunches. Kies voor ‘looser fits’, fijne stofjes en oversized items. Een outfit waar je comfortabel in kunt zitten, eten en een middag lang kunt roddelen.

3. Dat geldt ook voor je schoenen

Tenzij jij en je high-heels niet zonder elkaar de deur uit gaan, verdienen je voeten een beetje rust na ze een lange zaterdagnacht te hebben gekweld. Maak je outfit af met een fijne sneaker, platte schoen of enkellaarsje met semi-hoge hak. Je weet nooit wat deze zondag je nog gaat brengen…

Ladify Sunday Brunch

Aangezien er in Den Bosch nog geen Sunday Brunch te vinden is lanceert Ladify zondag 18 februari de eerste Ladify Sunday Brunch. Wil je hier bij zijn? reserveer dan snel. Check het Facebook evenement voor meer informatie.