Review: OPI Fifty Shades of Grey

It’s all about the tease…

Na de prachtige Gwen Stefani Holiday collection 2014 komt ons favorieten nagellakmerk OPI nu met iets heel bijzonders de Fifty Shades of Grey collectie en ik mocht de kleuren testen.

Fifty Shades of Grey

Over ongeveer 1 maand verschijnt dan (eindelijk) de lang verwachte verfilming van Fifty Shades of Grey in de bios! Speciaal voor deze film creëerde OPI een nieuwe collectie geïnspireerd op (je raadt het al)… Fifty Shades of Grey!

De kleuren die we uitkiezen om te dragen of waarmee we ons omringen, zijn een weerspiegeling van onze persoonlijkheid, mood, gevoelens en emoties. En dat kan variëren van dramatisch of pittig en van vredig tot rustig.

In de film Fifty Shades of Grey (in de bioscoop vanaf 12 februari 2015) beleven Anastasia Steele en Christian Grey een wervelwind aan gevoelens en emoties.
Ana groeit gedurende het verhaal uit tot een zelfbewuste, sterke vrouw, terwijl ze zich aan de andere kant volledig durft over te geven. Christian is gewend altijd de controle te hebben, maar verliest zichzelf desondanks in een achtbaan van emoties, mede door zijn verleden.

In de chique OPI Fifty Shades of Grey nagellakcollectie zijn de verschillende moods van Ana en Christian gevangen in vijf tinten grijs, met daarnaast een roodtint, die symbool staat voor de passie tussen de twee.

OPI Fifty Shades of Grey - Ladify (4)
Dé collectie

De kleuren

Speciaal voor Ladify mocht ik de kleuren uit de nieuwe collectie testen. De collectie bevat 5 grijs tinten en 1 kinky rood tint.

My Silk Tie, is een metallic zilveren lak die ik super mooi vind. De lak dekt het beste met 2 laagjes.
Shine For Me, is een glitterlak met zilveren en blauwe deeltjes. De lak dekt het beste met 2 laagjes maar zoals je op de foto ziet, zou het in mijn geval het beste zijn om de lak te gebruiken over een standaard kleur nagellak. Zo styl je je nagels helemaal op!
Embrace The Gray, is een wat donkere kleur grijs die het beste lakt in 3 laagjes. Een kleur die wat mij betreft goed te combineren is bij (bijna) ieder outfit.
Dark Side of the Mood, is naast My Silk Tie mijn favoriet. De kleur neigt naar donkerblauw en dekt in 2 laagjes. Als je vindt dat je nogal ‘witte handen’ hebt kan deze kleur wel een contrast geven.
Romantically Involved, een vuurrode kleur! Heel gaaf maar je moet voor deze nagellak wel een beetje lef hebben…
Cement The Deal, is een licht grijze tint die dekt in 2 laagjes, ik vond deze kleur het minste omdat het mijn nagels nogal grauw maakte.

Ik vind de kleuren in deze collectie erg gaaf! Grijs is een mooie kleur voor nagellak en de meeste kleuren uit deze collectie kun je goed combineren bij een gaaf outfit. Zoals altijd bij OPI, lakt ook deze collectie erg fijn, droogt het snel en blijft het (bij mij) ongeveer 5 dagen zitten.

Waar en wanneer?

De collectie is beperkt en eenmalig verkrijgbaar vanaf vandaag.
Naast de full size nagellak (deze kost €14,25 per flesje), komt OPI speciaal voor de Fifty Shades of Grey ook een miniset met alle zes de tinten in 3.75 ml formaat voor slechts € 29,95.

OPI Fifty Shades of Grey - Ladify (2)