Onze favoriete (online) abonnementen van dit moment

De tijd dat we alleen nog maar een abonnement konden nemen op de Hitkrant en de Playboy is wel voorbij. We kunnen ons tegenwoordig op heel veel leuke diensten abonneren en dat maakt het leven toch net een stukje leuker, gezelliger of gemakkelijker. Lees hieronder onze favoriete abbo’s van dit moment:

1. Hellobier.nl

Duh- Speciaalbier beschouwen we als een van onze hobbies en nu hoeven we ze niet meer zelf uit te zoeken en te sjouwen; alleen nog maar op te drinken! Het leuke is dat Job en Anouk elke maand met heel veel liefde op zoek gaan naar de meest unieke speciaalbieren die je zelf waarschijnlijk moeilijk zult vinden. Je kunt kiezen tussen 4 verschillende abonnementen. Bang voor alcoholisme? Je kunt ook eenmalige bierpakketten bestellen ;).

2. Bloomon

Hoewel bij velen al bekend, wilde we Bloomon hier toch nog graag even noemen. Volgens ons is dit namelijk een van de beste uitvindingen aller tijden. Mannen; als jullie ze niet voor ons kopen, laten we ze toch gewoon bezorgen?

3. RedBoxxx

Oelalaaaa, eentje met een pikante randje en een ultieme ‘couple box’. Houdt jullie zeker weten uit die ‘welbekende sleur’. Je kunt kiezen uit 3 verschillende boxen: Love to Seduce, Love to Surprise & Love to Satisfy. Welke kies jij?

 

4. StyleTone

Met een abbo op styletone heb je elke maand een fijne beautybox vol 5 veschillende make-upjes, cremes of andere beautyproducten. De producten zijn uniek, allemaal biologisch en hebben eem mooi verhaal die je kunt lezen in het bijgevoegde magazine.

5. BoxBites

We houden van snacks! Gezonde, voedzame snacks, die ook nog eens heel lekker zijn hebben we het liefst. Die kunnen we tenslotte elke dag eten! Met BoxBites heb je altijd een gezonde snack in huis.

Wat is jouw favoriete abonnement? Missen we er eentje? Laat het ons weten!