Ontdek nú de unieke meubels van CrowdyHouse

Wellicht ken je het platform Etsy: waar je de mooiste zelfgemaakte producten kunt kopen in tientallen verschillende categorieën. CrowdyHouse is eigenlijk een beetje hetzelfde, maar dan wat minder divers.  Je koopt hier voornamelijk meubels, maar vindt er ook wel andere producten. Het mooie aan CrowdyHouse is dat je designers de kans geeft om onafhankelijk te werken. Ze kunnen zo zelf de realisatie van producten in de hand houden, in plaats van dat ze afhankelijk zijn van labels en/of winkels voor de verkoop van hun ontwerpen.

Productie op bestelling

Op CrowdyHouse is het zo dat er net zo veel producten gemaakt worden als dat er besteld worden en geen één meer of minder. Soms zijn er designers die een minimaal aantal bestellingen bepalen alvorens zij overgaan tot productie. Als dit het geval is, lees je op de site altijd waarom dit het geval is en hoeveel bestellingen er minimaal nodig zijn. Voor elk product geldt: het staat 21 dagen op CrowdyHouse voordat de productie start. Een product kan daarna nogmaals ter verkoop worden aangeboden op de website, dus je kunt dan in een latere productieronde alsnog instappen.

Enorme variatie in producten én designers

Het aanbod van de producten op CrowdyHouse is behoorlijk gevarieerd. Net zo gevarieerd als de landen waaruit de designers afkomstig zijn. Zo zijn er designers die uit “ons eigen” Nederland komen, maar ook designers uit Oostenrijk, Canada, Zwitserland, Italië, Denemarken en tal van andere landen. Elke designer heeft zo zijn of haar eigen, unieke aanbod. Dit geeft je enorm veel keuze, want waar de ene designer niets heeft dat je aanspreekt, vind je bij een andere designer weer precies wat je zoekt.

Onderstaand verzamelde ik een selectie van mijn favoriete items. Ben je benieuwd naar wat CrowdyHouse nog meer te bieden heeft, dan kun je natuurlijk altijd zelf even een kijkje nemen op de website. Ik weet bijna zeker dat je minimaal drie dingen ziet waarvan je denkt: Hebben! NU!