Ontdek de te gekke woonaccessoires van By Kim Shop

Onlangs plaatste ik een blog over de Swan Market, die ik samen met een vriendin bezocht. Daar kwam ik langs de stand van By Kim Shop gelopen. Nou schijnt het zo te zijn dat de meeste mensen vinden dat je zo rond je 23e best wel het huis uit mag. Ik woon nog prima thuis, maar vooruit: de laatste paar maanden ben ik toch eens om me heen aan het kijken naar een leuk huisje voor mezelf. En daar komt automatisch bij kijken dat je ook gaat nadenken over hoe je ’t dan zou inrichten. Dus ik besloot niet gewoon langs de stand van By Kim Shop te lopen, maar er ook gewoon even stil te staan en te kijken welke items hier allemaal lagen. En ik kan je vertellen: er lag een hoop moois!

Over de te gekke accessoires

Voor onder andere kussens, dienbladen, lampen en vazen zit je goed bij By Kim Shop. Datzelfde geldt voor waxinelichthouders, kaarsen, fotolijsten, opbergers, kaarten en kleine meubeltjes. Kortom: een redelijk breed aanbod. Ik vind bijvoorbeeld de boomstam tafel echt te gek, die geeft gegarandeerd sfeer in elke woning. En daar kunnen uiteraard prima wat waxinelichthouders op staan met een aantal sfeervolle kaarsen er in. Ik zie ’t in ieder geval al helemaal voor me hoor ;-).

Over By Kim Shop

Kim van By Kim Shop begon een aantal jaar geleden aan haar opleiding tot interieuradviseur. Ze stapte daar de wereld van woninginrichting in, waar ze dagelijks aan de slag kon met haar passie voor styling en woninginrichting. Ze had altijd al de droom om een eigen shop te hebben met woonaccessoires en die kwam er dan ook. Het streven van Kim is om unieke producten te verkopen die helemaal van deze tijd zijn, maar wel betaalbaar blijven. Regelmatig wisselt het aanbod, waardoor je als fan (count me in!) continu nieuwe inspiratie op kunt doen.

Kopen doe je hier!