Ontdek de nieuwe Soulwear collectie van Rituals!

De herfst komt er weer aan! En wat is er nu lekkerder dan na een lange drukke werkdag thuis te komen en heerlijk bij de open haard te gaan zitten?! Juist, he-le-maal niets! Wel in mooie comfy kleding natuurlijk. We love avondjes op de bank in fijne kleding! Leuke tip trouwens, plan eens met vriendinnen een avondje zonder make-up maar met een fijne film en chille kleding.

Soulwear collectie

Rituals heeft hier over nagedacht en zij komen dit najaar met een nieuwe Soulwear collectie voor zowel mannen als vrouwen. Comfortabele en zachte kleding die er ook nog eens mooi uitziet! Heerlijk om thuis lekker in te loungen tijdens de koudere dagen.

In deze herfst/wintercollectie zien we warme seizoenskleuren terug zoals cranberry en mahonie met koperen en zilveren lurex-accenten. De kledingstukken zijn gemaakt van luxe materialen, zoals onder andere soepel geborsteld jersey. Van fijne warme sweaters, gebreide sokken tot ruime zondagstruien. We like! Nieuw aan deze collectie zijn de wollen geruite plaids en poncho’s.

Warmte tijdens de koude winter

De sjaals, mutsen en coltruien zijn met de hand gebreid en bieden je warmte tijdens een koude winter. Extra fijn als je gaat wandelen of elke dag op de fiets op en neer moet en oh ja, elk kledingstuk is tot in het kleinste detail afgewerkt.

Wij vinden de nieuwe collectie van Rituals super en nog belangrijker: het zit echt heel fijn! Je kunt de collectie vanaf nu shoppen bij een Rituals winkel of online.