Bucket list idee: onderwater hotel, slapen tussen de vissen

De herfst is nu echt begonnen. De dagen worden steeds kouder en druileriger. Ondanks dat de herfst af en toe ook wel iets heeft, verlang ik stiekem ook al wel weer een klein beetje terug naar de zomer. Het liefst zou ik er al weer even tussen uit gaan. Lekker een weekje genieten met vriend lief bijvoorbeeld in een exotisch land. Natuurlijk kon ik het niet laten om het internet af te struinen. En wat ik tegen kwam liet me versteld staan. Onderwater hotels. Zeker iets wat je op je bucket list kunt zetten. Want wat is er nou meer bijzonder dan tijdens je vakantie onder water te slapen?

Klinkt misschien een beetje onwerkelijk. Voor mij in vedergeval wel. Maar weet je dat het gewoon echt kan. Er zijn een aantal plekken op de wereld waar gave hotels bestaan waarvan zich kamers onder water bevinden. Kun je vanuit je bed zo de mooiste vissen voorbij zien zwemmen. Het lijkt ons heel cool. Daarom hebben we de gaafste hotels voor je op een rijtje gezet. Wat vind jij? Zeker een bezoekje waard toch!

De mooiste onderwater hotels

Conrad Maladives Rangali Island
Nieuwsgierig naar het slapen met duizenden vissen om je heen? In dit mega luxe resort op de Malediven overnacht je in een glazen koepel. Hierbij heb je een 180 graden uitzicht, adembenemend! Helaas is deze kamer maar te boeken voor 1 nacht. Maar met een champagne diner en een ontbijt op bed erbij is dat vast niet zo erg.

The Manta Resort op Pembla Islands, Tanzania
Dit is wel een heel uniek onderwater hotel. Wanneer je hier een kamer reserveert krijg je jouw eigen drijvende privé eiland(je). De hotel kamers bevinden zich allemaal los van elkaar midden in de zee. Gedurende de dag kun je je vermaken met snorkelen, zwemmen en zonnebaden op het dek. De master bedroom bevind zich op vier meter diepte in de zee.
onderwaterhotel 2 - http://vanillaskydreaming.com

Lovers Deep, Caribisch gebied
Dit onderwater hotel bevind zich in een onderzeeër. Luxe krijgt hier een totaal nieuwe dimensie. Het ligt net buiten de kust van een mooi Caribisch eiland.

Atlantis the Palm, Dubai
Tuurlijk staat er een onderwater hotel uit Dubai in dit rijtje. Zelfs terwijl je in bad zit kun je nog genieten van een mooie onderwater wereld. Hoe decadent is dat!

Utter Inn, Vasteras in Zweden
Iets minder luxe, maar dit onderwater hotel lijkt precies op al die gekleurde huisjes die Zweden kenmerkt.Vanaf het vaste land wordt je met een bootje naar je hotel kamer gebracht.

Anantara kihavah Vilas in de Maladives.
Dit onderwater hotel is een uitzondering op de anderen. In dit hotel slaap je helaas niet onder water, maar dat maakt het hotel er niet minder aantrekkelijk door. Het restaurant van dit hotel bevindt zich namelijk een aantal meter onder water. Zo’n romantisch diner heb je vast nog nooit gehad.
onderwater hotel 6 - booking.com