OMG TK Maxx opent zijn deuren in Amsterdam

Den Haag had er al één en ook in centrum Rotterdam kon je de TK Maxx al vinden. Nu is ook Amsterdam centrum aan de beurt met de splinternieuw TK Maxx winkel in het oude C&A pand aan de Damrak. De mooiste kleding, beauty-artikelen, schoenen en accessoires voor ‘verbluffende lage prijzen’, aldus het merk. De winkel opent vandaag zijn deuren voor het grote publiek. Ladify was bij de feestelijke opening aanwezig voor een dolle shopping beleving!

TJ Maxx, TK Maxx?

Bij het horen van TK Maxx gaat er bij velen een belletje rinkelen omdat zij TJ Maxx kennen uit de States. Maar horen deze bedrijven nu eigenlijk bij elkaar of zijn het twee aparte dingen? Het antwoord: TK Maxx is de Europese vestiging van de Amerikaanse warenhuisketen TJ Maxx met vestigingen in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland, Polen, Oostenrijk en ook dus Nederland. Je vindt er ver afgeprijsde artikelen van wisselende merken en designers. Het is bij de winkel dan ook een ware treasure hunt omdat je nooit weet welk pareltje er verstopt is tussen de rekken!

Kleurrijke opening

De feestelijke opening van de nieuwe winkel aan de Damrak stond in het teken van champagne, Drag, bingo en heerlijke plaatjes. En natuurlijk kon er ook geshopt worden. Het warenhuis heeft vanalles voor dames, heren en kinderen, en ook nog eens een complete etage met woonartikelen. Even scrollen door de rekken brengt je bij prachtige afgeprijsde items van Prada tot Marcain, maar ook voor de kleinere portemonnee zijn er leuke merken te shoppen.

TK MAXX opening