Om deze reden wil jij wel aan de yoga!!

Hot Yoga, Barre, Bikram, noem het allemaal maar op. Er zijn inmiddels zoveel verschillende soorten yoga, om het maar niet te hebben over de yogascholen die nog steeds als wortels uit de grond schieten. En terecht! Yoga is een heerlijke bezigheid en dus echt voor iedereen, en dat zegt iemand die liever niet sport dan wel. Yoga is namelijk meer dan alleen een sport om flexibeler te worden.. Zoveel meer!

Yoga is meer dan flexibiliteit

De effecten van Yoga zijn er ook een paar om mee te nemen. Denk aan een fysieke focus of juist een sterke mentale focus. Yoga kan je namelijk echt rust geven in je hoofd. Zo helpt yoga je beter te slapen en draagt het bij aan een soepelere verwerking van gebeurtenissen.

En dan hebben we de voordelen voor de bevordering van je spijsvertering, fysieke kracht, flexibiliteit en je energie nog niet besproken. Veel meer resultaten en bijwerkingen dan waar je misschien in eerste instantie aan hebt gedacht. Ook hebben verschillende studies uitgewezen dat yoga een positieve invloed heeft op je bloeddruk. Onder controle dus met dat lijf en gaan!

Heerlijke outfitjes

Mocht je nog op die bank blijven hangen, dan hebben we stiekem nog een paar bijzonder goede redenen om van die bank af te komen en aan de slag te gaan! Heerlijke outfitjes!

Of je het nu doet met een appje op je telefoon, een inspirerende video op Youtube of toch op de fiets stapt naar de yogaschool om de hoek, een lekker lookje kan nooit kwaad! Ga dus direct jouw Yoga legging kopen

Dit zijn onze favorietjes:

We vonden deze mega leuke en relaxte leggings van Urban Goddes! Van heel minimalistisch tot een lekker gek printje. We like them all! Er zijn katoenen leggings met omslagband, comfi en geschikt voor de meeste yogastijlen, maar er staan er ook een paar op van een meer technische stof! Handig als je voor die all sweaty yoga work-out gaat!

De andere ook nog even checken!?