Okergeel is hip! En zeker leuk in je interieur!

Velen van ons denken er niet gelijk aan, maar geel is leuk in je interieur! Geel is vrolijk, leuk, inspirerend, doet ons denken aan de zon, geeft ons energie en is een kleur voor de creatievelingen onder ons. Een kleur die menig huis zou opfleuren en daar gaan we je nu wat inspiratie voor geven.

Perfect te combineren

Zeker okergeel is mooi, warm, hip en perfect te combineren met eigenlijk elke stijl. En nee….je hoeft dus echt niet gelijk hele muren geel te schilderen, want daar schijnt ons hoofd dan weer een beetje onrustig van te worden. Probeer het eerst eens met een aantal subtiele accessoires. Leg een mooi okergeel kussen in je grijze of zwarte bank. Of probeer het eerst eens met een gele lamp, een leuk eigenwijs krukje of poefje of wat lijstjes aan de muur.

Om?!

En ben je hierna óm en gaat okergeel jouw interieur rocken?! Pak dan uit met een mooie bank of een mooi vloerkleed als eyecatcher. Zeker in een zwart/ wit/ grijs interieur doet dit het erg goed! Hou de rest dan wel simpel en kleed het aan met ton-sur-ton accessoires want anders kan het ook gelijk té worden.

Check hieronder de nodige inspiratie!

Geel is helemaal 2016 en tegelijkertijd ook tijdloos!