NOOSA Amsterdam

Het is alweer een tijdje geleden dat ik dit toffe merk ontdekte, maar omdat ik er nog steeds zo enthousiast over ben wilde ik dit graag met jullie delen!

Ieder sieraad is uniek

NOOSA ontwerpt allerlei sieraden en accessoires, die je telkens opnieuw zelf kunt samenstellen. Dit gaat als volgt: de producten worden gemaakt van leer, en allemaal voorzien van een handig systeem waardoor de sieraden kunnen worden gecustomized met talloze Chunks.

Chunks

Chunks zijn een soort drukkers, dus deze kun je gemakkelijk afwisselen, en zo bij iedere outfit een passende armband samenstellen! Op deze manier verteld de samengestelde armband jouw verhaal, en heb je een uniek item wat perfect bij jou past. Alle Chunks hebben een unieke, speciale betekenis en worden handgemaakt door ambachtslieden uit Peru, Nepal en Indonesië. Deze manier van handwerk gebeurt fairtrade en op een respectvolle manier voor mens en natuur.

De naam NOOSA komt van het gelijknamige in Australië. Dit staat symbool voor de bijzonder sfeer in dit plaatsje, het nationale park en de bijzondere mensen daar.

http://www.noosa-amsterdam.com/media/wysiwyg/Static_block/SB_petite_pastel_1.jpg

Vernieuwend

NOOSA Amsterdam blijft zichzelf steeds vernieuwen door met nieuwe accessoires te komen. Zo zijn er naast de armbanden en riemen nu ook bijvoorbeeld portemonnees. Ook deze kun je helemaal personaliseren met je eigen chunks! De chunks die je koopt passen allemaal op de verschillende accessoires. Dus je kunt je chunks van je riem ook een keertje afwisselen op je armband en omgekeerd! Verder zijn er ook nog: sandalen, shawls, tassen en ringen!

Mijn collectie

Zelf heb ik de Classic Skinny – Midbrown armband & riem al drie jaar geleden gekocht. In de loop der jaren heb ik steeds meer chunks verzameld en kan ik steeds afwisselen. Wat ook super leuk is: het is een goede cadeautip om aan mensen te vragen voor je verjaardag! Pas geleden heb ik de Classic Keychain grey aan mijn collectie toegevoegd. Handig omdat het een relatief grote ‘hanger’ is en daardoor dus altijd je sleutels terug kan vinden in je tas :)!

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op de website!