Non-nieuws: opmerkelijke toilet-phone feitjes

Vraag je iemand of hij of zij hun telefoon meenemen het toilet op, dan zullen velen met schaamrood op de kaken nog ontkennen. Feit is dat meer dan de helft van de wereldbevolking inmiddels een smartphone heeft en deze overal mee naartoe neemt, óók he toilet op. Opmerkelijke toilet-phone feitjes op een rij.

De pot op

Wel 3 op de 4 mensen zegt de smartphone wel eens mee te nemen het toilet op. 10% geeft aan dit altijd te doen, 54% gebruikt zijn of haar smartphone voor social media activiteiten vanaf het toilet (zie je het voor je!) en 40% luistert muziek tijdens de kleine of grote boodschap.

non-nieuws: opmerkelijke toiletphone-feitjes

Ladies toch!

En hoewel niet veel ladies willen toegeven hun telefoon wel eens op het toilet te gebruiken, worden er verdacht veel toiletselfies gedeeld vanaf de pot (1 op de 3 dames geeft aan dit wel eens te doen). Shoppen vanaf het toilet? Voor 11% van de dames geen probleem en zelfs het vinden van een liefdesmatch kan zomaar vanar het toilet gebeuren (4%).

Handjes én telefoon wassen.. na het plassen

Het meest schokkende is misschien wel dat, hoewel smartphones 10x viezer zijn dan toiletbrillen, slechts 15% hun mobiel regelmatig schoonmaakt. Dit terwijl 87% wel de moeite neemt om de handen te wassen (87% maar?!?!). Dus.. handjes én telefoon wassen.. na het plassen!