Nog één keer: dit waren de jurken van het Songfestival

Hebben jullie ook zo genoten van het muziek- en lichtspektakel dat Het Songfestival mag heten? Muzikaal-technisch was het niet altijd even sterk, maar de flamboyante artiesten, uitbundige kostuums en algehele sfeer maakte de Nederlandse editie van het feest ééntje voor in de boeken. En wat natuurlijk ook opviel, waren de prachtige creaties van het presentatieteam. Nog één keer: dit waren de jurken van het Songfestival 2021.

Dit waren de jurken van het Songfestival van Chantal

De Koningin van het Songfestival als je het ons vraagt. Wat deed ze het fantastisch onze Chantal Janzen. Improviseren? Geen probleem. Liedje zingen? Doet ze gewoon. En shinen in de geweldige creaties van Nederlandse bodem: most definitely!

Edsilia

Vavavoom! Dat waren de outfits van Edsilia tijdens haar grootste presentatieklus ever. Van pailletten tot disco-kragen. Welke outfit is jouw favoriet?

Miss Nikkie

Nikkie kan ons nog heel wat tutorials geven, zeker als het gaat om beauty! Wat is het toch een fantastisch mooie vrouw om naar te kijken en wat steelde zij de show met haar accentloze Engels en grappige noten. En tijdens de grande finale stal ze ook nog eens de show in een oogverblindende creatie van Edwin Oudshoorn.