Nieuwe brillencollecties!

De laatste weken van het jaar en de eersten van het nieuwe jaar staan bij de modehuizen en merken vaak in het teken van de nieuwe zomercollecties! Zo ook bij Luxottica! Met merken als o.a. Dolce & Gabbana, Rayban, Prada, Armani, Vogue en Oakley een van de grootste en meest toonaangevende brillenfabrikanten! Wij van Ladify hadden een uitnodiging te pakken voor de lancering van de nieuwe brillencollecties in Amsterdam en als brillendraagster pur sang moet ik eerlijk zeggen….daar word je behoorlijk blij (en hebberig ;-)) van! Met een hapje en drankje werden we heel gastvrij ontvangen en kon de Tour langs alle merken beginnen!

Vogue

Vogue begon (bleek later als enige) heel kleurrijk en fris! Mooie bordeaux tinten, bruin met een glittertje en mooi groen/blauw! Wat opviel was dat ze matching zonnebrillen bij de correctiemonturen hebben! What’s not to like?! En mocht je je outfit helemaal af willen maken, zelfs een armband in dezelfde gevlochten stijl als de pootjes! Top!

Rayban

Rayban blijft natuurlijk tijdloos met zijn Aviator modellen! Mooie monturen met de bekende, in vele kleuren, gespiegelde glazen! Nu niet alleen met gouden en zilveren monturen, maar ook in mooie matte kleuren en zelfs ook brons en rosé!

Dolce & Gabbana

Van de pracht en praal wat we vaak van Dolce & Gabbana gewend zijn (waanzinnige over de top monturen met grote edelstenen en diamanten en voor mannen zelfs monturen met lava erin verwerkt….heel gaaf!) viel mijn oog vanaf dat moment vooral op de zwart/ crème (schildpad) gevlamde monturen! Bij elk merk kwamen we ze daarna tegen! In zowel correctie als zonnebril modellen! Met een verfijnde knipoog naar de flair van het verleden, nu met een eigenwijs chic tintje. Buiten het feit dat je een keer iets aparters op je neus hebt staan, is het vooral heel tijdloos en kun je het overal mee combineren!