Niet op vakantie? 5 dingen waar jij je geld nu aan kunt uitgeven

De kans is groot dat we dit jaar onze koffers niet kunnen pakken en genieten van een ander land. Voor veel van ons een teleurstelling, maar er zijn genoeg mogelijkheden om jou zomer in eigen land tóch leuk te maken. Helemaal doordat het feit dat je je gespaarde vakantiegeld aan andere dingen uit kunt geven.

Nu jij misschien wel duizenden euro’s niet besteed aan reizen, restaurantjes en cocktails, houdt je een aardig zakcentje over. Waarom zou je daar nu niet van genieten? Wij zetten een aantal dingen op een rijtje, waar jij misschien al jaren van droomt, maar nog geen kans hebt gehad om ged voor opzij te zetten. Now is the time!

Upgrade je interieur

Veel van ons zijn constant bezig met het upgraden van nieuwe meubels of acceccoires in huis. Een leuke hobby en je kunt nooit genoeg hebben. Beetje bij beetje verzamel je nieuwe items voor in huis, waardoor jouw huis ook écht als een thuis aanvoelt. Ga met het geld dat je nu overhoudt lekker interieur shoppen en tover jouw huis om in het paleis waar je altijd al van gedroomd hebt.

Credits: Dane Deaner

Designeritem

De kans is groot dat jij al een tijdje een designertas, schoenen of een ander duur designeritem op het oog hebt. Het kan zijn dat je er geen geld voor hebt kunnen sparen of je het nét niet waard genoeg vond om je spaargeld aan uit te geven. Nu jouw vakantie aan de wilgen is gehangen staat je niks meer in de weg om dat item toch te kopen. Je zult er geen spijt van krijgen!

Sieraad

Sieraden zijn een woman’s best friend, maar een goed sieraad kost al snel meer dan je verwacht. Daarom kiezen we vaak voor goedkopere versies, maar nu je geld overhoudt is het tijd om jezelf een te verwennen met een écht sieraad!

Een goed matras

Misschien niet iets waar je meteen aan denkt bij het uitgeven van geld. Toch kan een goed matras én topmatras voor wonderen zorgen. Topmatrassen zijn een verrijking voor je bed en zorgt ervoor dat je nog lekkerder slaapt. Het kost misschien wat geld, maar een goede nachtrust is onbetaalbaar.

Toerist in eigen land

Natuurlijk is vakantie in eigen land niet hetzelfde als een maand lang op het strand hangen op Bali. Maar ons mooie kikkerlandje heeft ook prachtige plekken waar het heerlijk vertoeven is. De versoepelde maatregelen laten ons steeds vrijer bewegen en dus is deze zomer het ideale moment om naar plekken in Nederland te gaan waar je nog nooit bent geweest. Komt jouw zakcentje toch nog handig van pas!

Credits: Priscilla Du Preez