New in town: Johnny Doodle chocolade

Ohhh … hoeveel repen Tony’s Chocolonely (en dan vooral karamel zeezout) er bij mij al gesneuveld zijn, durf ik niet te zeggen. Sowieso over chocolade in het algemeen durf ik dat niet te zeggen. Al zou ik het weten, het aantal is waarschijnlijk zo hoog dat enige vorm van schaamte wel op zijn plaats zou zijn 😉 Maar goed, dat ter zijde: er is dus een nieuw chocolademerk verkrijgbaar en die vormt wat mij betreft een goede concurrent voor Tony’s Chocolonely! En de naam van dat merk is Johnny Doodle.

Wie of wat is Johnny Doodle?

Johnny is een Rotterdamse ondernemer die echt van snoepen houdt. Deze levensgenieter houdt van de goede dingen in ’t leven, maar bepaalt graag zelf wat er goed is en wanneer dat dan écht goed is. Puur, ambachtelijk en met lef zijn drie van de kenmerken van Johnny Doodle. Er zijn inmiddels acht verschillende chocoladerepen verkrijgbaar, te weten:

  • Milk Chocolate
  • 72% Dark Chocolate
  • Milk Fudge & Brownie
  • White Strawberry & Meringue
  • Dark Salty Fudge
  • Dark Nougat & Cardamom
  • Milk Amaretti
  • White Speculoos

Bij “mijn” Albert Heijn hadden ze vier smaken in de schappen liggen: White Speculoos, Milk Amaretti, Dark Salty Fudge en Milk Fudge & Brownie. Tot mijn schaamte, en eigenlijk tegelijkertijd ook wel trots, kan ik zeggen dat ik van alle vier deze smaken inmiddels geproefd heb. En niet te zuinig ook 😉 Mijn absolute favoriet: White Speculoos.

Wil je meer weten over Johnny Doodle, bezoek dan zeker even hun website. Daar vind je niet alleen meer informatie over het merk en de chocolade, maar ook over de fudge die ze hebben. Ja, ja: er is meer dan alleen chocolade 😉 En wil je niets missen van het laatste nieuws, check dan hun Facebook-pagina. Hier maak je regelmatig kans op een paar van die lekkere repen.

O ja, wat ook erg tof is om te melden: per verkochte reep doneert het merk 10 cent aan Ghanese cacaoboeren.