Nazomeren op Mallorca: 5x de mooiste vakantiehuizen op het eiland

Hoewel de zomer zo goed als voorbij is, zijn er zeker nog vakantiezoekenden onder ons. Voor wie deze zomer hard heeft doorgeploeterd tussen de vele biertjes en ijsjes op het terras door; Mallorca roept! Het grootste eiland van de Gymnesen en de Balearen, toebehorend aan Spanje, telt niet alleen schilderachtige dorpjes en prachtige baaitjes, ook vind je er de tofste villa’s voor een onvergetelijk verblijf. Wij zetten 5 pareltjes van vakantiehuizen voor je op een rij.

Holiday Home Son Garrot

Zin om te nazomeren op Mallorca tijdens een idyllische vakantie? Dan wil je verblijven in vakantiehuis Son Garrot. Het traditionele landhuis telt 130 m2 over 2 verdiepingen en is geschikt voor 5 gasten. Wifi, airconditioning, het is er allemaal! Restaurants liggen op 1,5 km (3 minuten) en een supermarkt ligt op 2 km (5 minuten) van het pand. Wie verlangt naar het kristalheldere water en het fijne zand van de oostkust, vindt de stranden van Cala Mondragó en S’Amarador op slechts 5,7 km afstand (12 minuten rijden).

Nazomeren op Mallorca

Rustieke Finca

Op slechts een paar kilometer van Artà ligt Finca Son Callettes, een charmant gebouw van karakeristiek natuursteen op een landgoed van maar liefst 5.600 m2. De villa telt 3 slaapkamers en is dus geschikt voor zo’n 6 personen. In de tuin van de Finca vind je een groot privézwembad om heerlijk in af te koelen. Breng vanuit de villa een bezoek aan Artà of rijdt naar de aquablauwe baaien Cala Moll en Cala Rajada. Heerlijk nazomeren op Mallorca!

Nazomeren op Mallorca

Siona

Ben jij van plan om met een grote groep naar Mallorca af te reizen? Dan is een verblijf bij deze finca in Port d’Alcudia wellicht een optie. Met maar liefst 5 slaapkamers en een gigantisch privézwembad, kun je er makkelijk met 10 personen terecht. Supermarkten, restaurants en stranden liggen op een kleine autorit afstand, maar wellicht wil je de poorten van dit landgoed niet eens verlaten als je er eenmaal bent?

Nazomeren op Mallorca

Finca Es Pujol

In Port de Sóller, gelegen in het noorden van Mallorca, maakt de kleine ‘finca’ Es Pujol indruk met zijn gemoderniseerde interieur en geweldige uitzicht vanuit de tuin. Een top locatie voor een romantische vakantie met jouw liefde. Vanaf het terras kijk je op de haven van Port de Sóller, waar je tijdens een bezoekje over de promenade schrijdt en een heerlijk ijsje eet.

Nazomeren op Mallorca

Landhuis Can PutPut

Dit vakantiehuis – Landhuis Can Put Put – op Mallorca is zo vanuit de boekjes gegrepen. Niet alleen van de idyllische buitenkant krijg je een glimlach op je gezicht, ook het interieur zal je verblijden. De fraai ingerichte woonkamer en slaapkamers (3 stuks voor in totaal 6 personen), vormen een oase om lekker in uit te rusten. De stranden Cala de Sa Torre en Cala Mondrago liggen elk op zo’n 3 km afstand. Evenals winkels, bars, cafés en restaurants. Dat kan niet anders dan een topvakantie worden!

Meer vakantietips? Lees hier ons artikel over 10x eilandhoppen in Europa.