Nail Art by Dashl: nooit meer lelijke nagels met nagelabonnement Nails on Repeat

Mani’s en pedi’s zijn hot! Geen wonder dat de ene hippe nagelstudio na de ander de grond uit popt. Ook in de H&M aan de Dam in Amsterdam huist tegenwoordig een beautysalon. Bij het Zweedse beautytech platform Dashl kun je er terecht voor lash, brow en nagelbehandelingen! En waar we helemaal blij van worden is het nagelabonnement ‘Nails on repeat’ dat je er kunt afsluiten. Dit abonnement betekent elke maand onbeperkt manicures en gellak behandelingen! Zo kun je nog eens afwisselen tussen een classic manicure, een gellakje of ware nailart. Eline streek op uitnodiging neer bij Dashl om eens een kijkje in de keuken te nemen én natuurlijk haar nagels te laten doen. Lees mee!

©Bert Photography

Eerste verdieping

Het is misschien even zoeken, maar de Dashl beautysalon is niet te missen op de eerste verdieping van de H&M aan de Dam in Amsterdam. Wanneer je de lift neemt naar boven loop je er zo tegenaan. Toegegeven, de studio is kleiner dan ik had verwacht, maar het ziet er cosy uit! Ik word direct vrolijk begroet door de goedlachse Cecilia, tevens mijn nagelstyliste van die dag. Vijf dagen per week reist deze jongedame van Zoetermeer naar Amsterdam om haar creatieve kunsten en beautykennis los te laten op bezoekers van de eerste Dashl vestiging in Nederland. Naast lash en brow behandelingen kun je er terecht voor manicures én nail art. Ik geef Cecilia een uitdaging met een uitgebreid nail art verzoek.

©Bert Photography
©Bert Photography

Creatief brein

Eén rondje Google of Pinterest en je wordt overwhelmed met ideeën voor je nagels. Cecilia laat zich niet afschrikken door het aanbod en de verzoeken die ze krijgt. “Laat het me zien en ik probeer het”, lacht ze. En zo is het dat ik haar een plaatje voorschotel dat ik op Pinterest heb gevonden. Een nude kleur nagel met gedetailleerde oogjes, stippels en lijntjes. Voor iedere nagel wat anders, want ik wil wel eens zien wat ze hier bij Dashl kunnen. Cecilia weet waar ze mee bezig is, dat is snel duidelijk wanneer ze na het oppoetsen van mijn nagels en een eerste basislak begint aan de piepkleine figuurtjes. “Ik moet zeggen dat men in Nederland nog vrij behouden is als het gaat om nail art. Smileys, hondjes, maar hele gekke verzoeken heb ik nog nooit gehad”. Hoewel de Zoetermeerse het leuk vindt om te experimenteren met nail art en daarvoor verschillende nagelstylisten op social media volgt, houdt ze het zelf het liefst bij een neutrale blushy pink lak. Prachtig overigens!

©Bert Photography

Trendkleuren

Wanneer ik vraag naar de trendkleuren van dit najaar moet Cecilia even nadenken. “Het zijn er aardig wat, maar het komt er wel op neer dat de kleuren van de herfst populair zijn: aardetinten en de tinten van de herfstbladen. Ohja en groen, maar dan wel echt van dat hele diepe groen”. Niet geheel toevallig zijn dit dan ook kleuren die de O.P.I. collectie waarmee Dashl werkt bevat. Hele uitgesproken kleuren zoals knalroze en neongeel heeft O.P.I. niet, iets wat mijn nail art nog nét wat spectaculairder had kunnen maken. Een kleine kanttekening dus, voor de studio, niet voor Cecilia, want wat heeft ze prachtig werk geleverd! Met compleet verzorgde nagels en handjes verlaat ik de studio om nog even een boodschap te doen op de begane grond. Tot over 2-3 weken! Ik kom hier zeker nog eens terug.

Nails on repeat

Nooit meer lelijke nagels? Dan is het Nails On Repeat abonnement van Dashl wellicht iets voor jou. Met het jaarbonnement dat € 69 per maand kost heb je iedere maand recht op onbeperkte manicures en gellakbehandelingen. Gezien gellakjes zo’n 2 tot 3 weken mooi blijven zitten en een losse behandeling (O.P.I. gellak behandeling + verwijderen van de oude lak) bij Dashl € 46 kost, is het zeker de moeite waard wanneer je een vaste klant bent. Let op, Nail Art verzoeken zijn hierbij niet inbegrepen. Kijk op de website om te zien wat dit exact kost. Meld je je aan voor het jaarabonnement dan ontvang je een exclusief welkomstpakket met een Dashl totebag inclusief Nail Rescue Serum en Vegan Nail Oil. Ook krijg je nog eens 10% korting op alles uit de Dashl shop en krijg je toegang tot speciale Dashl events.

Beelden ©Bert Photography