My Jewellery: zowel online als de winkel in Den Bosch zijn een paradijs!

Sommige winkeltjes loop je binnen en dan weet je het al bij het moment dat je drempel over stapt………dit gaat me klauwen vol geld kosten! Als dan blijkt dat ze óók nog een webshop hebben met nóg meer keus, dan word je eigenlijk gewoon heel blij (bankrekening wat minder, maar ach….;-)) My Jewellery is er zo eentje. Sinds een tijdje gevestigd in de Kruisstraat in hartje Uilenburg (een leuk en uniek stukje centrum in Den Bosch met leuke aparte winkeltjes).

Tassen

Een vrouw kan niet genoeg tassen hebben, toch!? Ik word altijd hebberig als ik een aantal tassen bij mekaar zie in een winkel. Zeker als het dan nog aparte exemplaren zijn. Apart soort leer, felle kleurtjes, kraaltjes….hebben hebben hebben! Nou dan kun je je hart ophalen bij My Jewellery. Vooral de grote Ibiza shoppers in vrolijke kleuren maken mij blij. Maar grote favoriet zijn de Ibiza Bumbags. Mooi afgewerkte heuptasjes in vrolijke kleuren en kralen. Ideaal en eigenlijk een must dit seizoen om je festival outfit mee af te maken.

Nice outfit!

Ook kleding hebben ze super hippe bij My Jewellery. Van leuke shirtjes met printjes en mooie zomerjurkjes tot hele gave bikini’s. Alles om de show mee te stelen in het voorjaar en zomer. Ook de espadrilles zijn to die for. Zeker die met palmboom moties sieren eerdaags echt mijn kast.

En tot slot……….de Jewellery

Daar kunnen we kort over zijn. Alles is mooi 😉 Van de slavenarmbanden in zilver, goud en rosé met mooie inspirerende teksten tot hippe zomerse armbandjes in verschillende kleuren, motiefjes en bedeltjes. Ze hebben onder eigen merk ook hele toffe ringen. Ook weer met een basis van zilver, goud en rosé in combinatie met mooie edelstenen. Fijne van de ringen is dat je ze eindeloos kan combineren en dat veel modellen een open onderkant hebben, waardoor ze op maat te maken zijn.

Je vindt ze met hun Brand Boutique in de Kruisstraat in Den Bosch, maar ga zeker naar de site om te kijken waar je in jouw buurt hun onwijs mooie spullen kan kopen. En mocht je geen zin hebben om de stad in te gaan…..vanuit je luie stoel of zonnige balkonnetje gaat het ook prima.

P.s. vergeet ook zeker niet de beschermhoesjes voor je mobiele telefoon te checken! Die zijn namelijk on.wijs leuk!