Must have: suède items

Suède, een trend die we stiekem al een tijdje voorbij zagen komen. Niet geheel nieuw dus, maar zeker een must have. Deze trend ga je de rest van de winter en komende lente nog steeds vaak zien. Toen ik met mijn vriendinnen in gesprek raakte over deze trend, kreeg ik een beetje sceptische reacties. Suède? Is dat niet een beetje oudbollig. Ja dat zou je denken, de suède look komt namelijk voort vanuit de 70’s. Gelukkig hebben ze dit in een modern jasje gestoken.

Wij vinden Suède te gek! Daarom willen we graag met je delen hoe je dit gaaf kunt combineren. Kijk snel verder voor de outfits en tips.

Suède Mix & Match

Suède vind je mooi of niet. Vooral de bruine kleur is voor velen gewaagd. Cognac is de klassieker binnen deze trend maar diep rood, donkerblauw, donkergroen en zwart zijn ook leuk om mee te experimenteren. Deze fijne stof is wel erg gemakkelijk te combineren met andere materialen. Het staat eigenlijk overal bij, het geeft je een soort ‘ retro look’. Combineer een Suède rok bijvoorbeeld met een wit of zwarte blouse en je verschijnt stijlvol op je werk.

Tip: combineer het met een basis of luxe item dat je combineert met het suède item. Hierdoor overdrijf je het niet en mix & match het altijd perfect met elkaar. Een andere goede combinatie is een wit/gebroken wit item met een bruin suède item. Heb je binnenkort al leuke festivals op de planning staan? Een suède fringe jasje doet het ook altijd goed.

Suède schoenen

Ook Suède schoenen zijn erg gaaf. De overknee laarzen zul je ongetwijfeld al voorbij hebben zien komen dezen winter. Wil je alvast vooruit kijken naar de lente? Dan zijn suède chelsea boots of deserts boots een idee om aan te schaffen.

Bekijk deze pretty looks en laat ons weten wat je van deze trend vind:)

suede 3 - heodysseyonline