Mother Goose; genieten in eigen land!

Ik ben een groot fan van reizen. Naar een ander land, een andere cultuur leren kennen, op ontdekkingstocht gaan door een onbekende stad.. heerlijk vind ik dat! Maar ook in ons eigen kikkerlandje valt genoeg te ontdekken. Als je in de wat grotere steden op ontdekkingstocht gaat, kom je vaak ook hele leuke restaurantjes tegen, of prachtige hotels. Zo ook in Utrecht. Midden in het centrum, tegenover de Dom, vind je hier het bijzondere en karakteristieke hotel Mother Goose. Dit is met stip het meest bijzondere, mooiste hotel waar ik heb gelogeerd.

http://www.mothergoosehotel.com/timthumb.php?src=http://www.mothergoosehotel.com/assets/images/slider/large/img-07.jpg&h=450&w=900&zc=1

Zodra je bij Mother Goose je kamer binnenstapt, wil je het liefst nooit meer weg. De kamers hebben elk een eigen, unieke indeling en stralen vooral warmte en huiselijkheid uit. Het hotel heeft 23 kamers die zijn verdeeld over vier verdiepingen. Elke verdieping heeft een eigen kleur, waarin de kamers zijn ingericht. De eerste verdieping is de White Goose Floor. Deze kamers zijn wit, licht, luchtig en een tikkeltje ruig ingericht. Op de tweede verdieping bevind zich de Grey Goose Floor en hier zijn de kamers ingericht in grijstinten. De derde verdieping is de Brown Goose Floor, waar de kamers in warme bruintinten gehuld zijn. De vierde verdieping schrikt in eerste instantie misschien af, dit is namelijk de Black Goose Floor. Maar zodra je deze kamers ziet, wil je ook hier voor altijd blijven; deze kamers zijn gehuld in antraciet kleuren gecombineerd met matte zwarte laksoorten. De inrichting van de kamers is modern, met een industriële look maar toch erg warm en knus. Dit zorgt ervoor dat je echt het gevoel krijgt even helemaal weg te zijn van alle dagelijkse beslommeringen en dat je heerlijk tot rust kunt komen op deze kamers.

http://www.mothergoosehotel.com/nl/kamers/http://www.mothergoosehotel.com/nl/kamers/

 

 

 

 

 

Omdat het hotel zich midden in het centrum bevindt, leent het zich uitstekend voor een stedentripje in eigen land. Om de hoek vind je de winkelstraten van Utrecht, de Dom en allerlei gezellige en hippe terrasjes langs de grachten waar je ’s middags terecht kunt voor een lekkere lunch, of ’s avonds voor een diner. Na een lange dag shoppen of sightseeing is het ook zeker geen straf om op tijd naar de hotelkamer te gaan. Je voetjes kunnen hier lekker tot rust komen in een warm bad met uitzicht op de Dom!