Ad: Morning Win maakt je ochtend een stuk makkelijker

Ochtendgeluk is… In de ochtend wakker worden en je verheugen op een nieuwe dag. Maar jij weet net zo goed als ik dat het niet altijd even meezit. Het is vaak vroeg en we hebben het nog steeds zwaar omdat het zo koud is. Wanneer je dan toch hebt besloten om je klaar te maken voor je werkdag en alles dan tegen blijkt te zitten dan is dit vaak erg frustrerend. Maar gelukkig kan een Morning Win je ochtend in één klap beter maken.

Morning Win

Stel je staat ‘s-ochtends vroeg op en je loopt gelijk tegen die scherpe punt van je nachtkastje aan. Auw! Een kledingcrisis voor die belangrijke afspraak die je hebt staan in de middag, je haren die niet zitten of tijdnoot. Je hebt wel eens van die dagen, ik in ieder geval wel. Kijk je naar buiten zie je dat het heeft gesneeuwd wat inhoud dat je de auto moet krabben. Paniek! Daar heb je zo vroeg in de ochtend dus allemaal geen tijd en zin in.

In het volgende filmpje zie je hoe het team van BelVita de dag van random mensen goed laat beginnen. Op een winterse dag krabben zij namelijk alle auto’s in de straat. Iedereen wil toch wel eens een Morning Win?! Misschien brengt dit je op een idee om je vriend of vriendin een geluks momentje te geven.