Moederdag cadeau tips: 6 x leuke cadeautjes voor jouw moeder

Aankomende zondag is het moederdag. Een dag waarom wij onze moeders in het zonnetje willen zetten. Maar hoe verrassen we haar elk jaar opnieuw met een origineel cadeau. Al zegt waarschijnlijk ook jouw moeder dat zij het al leuk vindt wanneer je op visite komt en een bos bloemen mee neemt, toch ligt de lat hoog. Voor het best cadeau voor onze moeders, kunnen we elkaar maar beter helpen. Dus geven wij je onze moederdag cadeau tips. Deel jij jouw tips ook met ons? ๐Ÿ™‚ย 

1. Bloemen

Moeders kun je altijd blij maken met bloemen. Niet voor niets is een bos bloemen een populair moederdagcadeau. En makkelijk voor als je echt niet weet wat je moet geven of stiekem te laat bent met een cadeau kopen. Houdt je moeder van bloemen, maar wil je wat anders geven dan een boeket? Wat dacht je van een mooie bloempot, gevuld met bloemen, voor binnen of buiten.

2. Mam, vertel eens!

‘Mam, vertel eens!’ is boek dat je cadeau geeft aan je moeder en deze vervolgens terug te krijgen, gevuld met al haar herinneringen, dromen en wensen. Het boek is gevuld met vragen voor jouw moeder: over o.a. haar kindertijd, moeder worden en natuurlijk over jou. Een bijzonder cadeau, niet alleen voor jouw moeder, maar vooral ook voor jou.

mam vertel eens boek

3. Persoonlijk sieraad

De band tussen een moeder en dochter is bijzonder en dat verdient een bijzonder sieraad. Vedder&Vedder maakt voor ons die bijzondere, persoonlijke sieraden. Ringen, kettingen en armbanden graveren zij met bijvoorbeeld een quote of jullie namen, handgeschreven door jou of je moeder.

4. Moeder-dochter sieraad

Is je budget beperkter? Dan zijn er genoeg andere sieraden voor jou en je moeder. Zo heeft My Jewellery de leukste sieraden voor jouw moeder (en jij) verzamelt in een assortiment.

moederdag ketting My Jewellery

5. Rituals

Welke vrouw en dus ook moeder houdt nou niet van Rituals? Of het nu bodylotion, douchefoam of een geurkaars is: mama’s worden blij van Rituals! Speciaal voor Moederdag heeft ook Rituals een assortiment samengesteld.

6. Verrassing

Verras je moeder met een ontbijt op bed, uitgebreide brunch, gezellige high tea of homemade diner. Het leukste is om dit te doen op moederdag zelf, maar je kunt haar natuurlijk ook verrassen met bos bloemen en een persoonlijke kaartje, om haar uit te nodigen voor een moeder-dochter uitje.

moederdag ontbijt op bed

Waarmee ga jij je moeder verrassen op moederdag?