Modieuze gehoorbescherming voor jouw ADE

Deze week is het dan zo ver: muziekliefhebbers maken zich weer op voor het Amsterdam Dance Event. De week die volop in het teken staat dancefeesten. Heel leuk natuurlijk, maar niet geheel zonder gevaar. Volgens de GGD komen er jaarlijks duizenden jongeren bij met gehoorproblemen, zoals tinnitus. Daarom is het dragen van oordoppen niet onbelangrijk tijdens een bezoek aan het festival. Toch draagt nog lang niet iedereen gehoorbescherming, omdat ze oordoppen niet lekker vinden zitten of het de geluidservaring vermindert.

Gehoorbescherming zonder dof geluid

Goede gehoorbescherming is niet alleen belangrijk voor de preventie van gehoorbeschadiging, het zorgt er ook voor dat je langer door kan feesten. Onderzoek van Environmental Research and Public Health toont aan dat 76% (!) van de mensen wel eens vermoeid raakt door overmatige blootstelling aan hard geluid. Herkenbaar? Om ervoor te zorgen dat je optimaal van het feesten kunt genieten, zónder thuis te komen met een vervelende piep in je oor, is het aan te raden gehoorbescherming te dragen. En dan kun je maar beter de beste oordoppen kiezen: modieuze gehoorbescherming van Loop Experience werden door de New York Times uitgeroepen tot beste oordoppen voor feesten en concerten.

Modeaccessoire

Maar wat maken deze oordoppen nou zo speciaal? De Experience oordoppen dempen het geluid met 18 dB en maken gebruik van een akoestisch kanaal en filters die geluidsgolven niet helemaal blokkeren. Met deze filtertechnologie én het innovatieve design, biedt Loop hoogkwalitatieve en comfortabele gehoorbescherming zonder dat het geluid dof klinkt. Daarnaast bevat elke set verschillende maten eartips, zodat de oordoppen in ieder soort oren lekker zitten. Precies wat je nodig hebt nu ADE begint, niet? Bovendien zijn de doppen er in verschillende kleuren vanaf € 24,95; voor iedere party outfit dus een match!