Mo-Ca: More than Canvas! Super vet voor in je interieur!

Kaarten! Persoonlijk zou ik er zelf nog wel een winkel in kunnen beginnen. Als ze ze ergens verkopen, dan kan ik gewoonweg niet de winkel uit lopen zonder er tenmiste eentje te scoren. Mooie of grappige, gevatte teksten, nostalgische foto’s of leuke prints….ze gaan hoe dan ook mee naar huis. Nu hangen er verspreid door mijn hele huis al een groot aantal met masking tapes aan de muur (sommigen ingelijst), dus het houdt nu zeg maar op met vrije ruimte aan de muur ;-), maar wat is er nou leuker om regelmatig te wisselen voor een compleet andere look?! Juist! Reden om ze gewoon lekker te blijven kopen en regelmatig te switchen. En met die gave masking tapes is dat binnen 5 seconden gepiept.

Dirty Old Canvas

Ontzettend blij was ik toen ik afgelopen weekend bij Webshops Only in de Vughterstraat de kaarten van Mo-Ca (More than Canvas) ontdekte. More Than Canvas ontwerpt en ontwikkelt namelijk unieke canvas producten, wat ze zo’n mooie vintage uitstraling geeft. De zijkantjes zijn ook een beetje gerafeld, waardoor het lijkt alsof ze al jaren bij oma op zolder liggen. Ze hebben echt ontzettend veel keuze aan mooie kaarten. Van gekke ananassen en veren tot mooie bountystranden en kevertjes. De kaarten zijn verkijgbaar in 5 verschillende formaten. Van kaartformaat (14,8 x 11,5) tot aan mooi doekformaat (72,0 x 54,0). Plak een leuke kaart met een fel gekleurd masking tape aan de muur of laat een mooi doek inlijsten. Zo kun je je eigen interieur een gave vintage twist geven.

Cadeautjes

De producten zijn niet alleen leuk voor jezelf, het zijn ook originele cadeautjes. En ze hebben op de site niet alleen mooie kaarten, maar ook leuke masking tapes om ze mee op te hangen en gave standaards om ze in vast te klemmen en op je bureau of vensterbank neer te zetten.

Check hieronder de diverse kaarten. De libelle hangt al boven mijn eigen vintage bureautje! Welke siert binnenkort jouw interieur?