Mix & Match met Protest jouw ultieme festival outfit bij elkaar!

Een aantal maanden geleden schreef ik al over de Seventies look. Ik moest hier meteen aan denken toen ik de nieuwe SS15 collectie van Protest bekeek. In de collectie zie ik veel dingen terug komen waar ik ook over schreef bij de Seventies look. Naast die overeenkomsten met de Seventies look heeft Protest in haar collectie ook Afrikaanse invloeden verwerkt. Zo zien we drukke, kleurrijke prints die worden gecombineerd met rustige aarde tinten.

Mix & Match

Net als bij de Seventies look is het deze zomer toegestaan om allerlei kledingstukken, laagjes, printjes en accessoires met elkaar te combineren. Protest speelt hier goed op in door een collectie te maken waar je verschillende kledingstukken met elkaar kunt combineren: Mix & Match.

Al is het met deze stijl niet zo moeilijk om een combinatie te maken, want werkelijk alles kan! Moet je toch nog wennen aan al die kleur en print combinaties? Dan kun je bij Protest ook de drukke kledingstukken combineren met wat rustige kledingstukken. Kies bijvoorbeeld voor een maxi-skirt met Afrikaanse print en combineer dit met een effen top, in een kleur die terug komt in de rok. En als je het aan durft… Leuk dan deze outfit op met een hele hoop accessoires, een leuk hoedje en fijne slippertjes!

Als jij een vaste lezeres bent weet je dat ik wel vaker schrijf over fashion (trends). Daarnaast geef ik altijd een hoop inspiratiebeelden, maar het is misschien niet altijd makkelijk om de kledingstukken uit die beelden ook terug te vinden in winkels in jouw favo shopping stad. Als je tijd hebt om een dag uit te trekken om dat ene festival outfit te scoren, moet je dat zeker doen! Iedere vrouw heeft af en toe een hele dag shoppen nodig, maar we hebben er niet altijd tijd voor.  Heb jij nou even geen zin om alle collecties door te spitten? Check dan even de Protest SS15 collectie online of zoek het dichtstbijzijnde verkooppunt. Er zit vast een leuk item bij dat jij kunt Mix & Match’en!