Mink & Moon: Hippe baby- en kinderaccesoires!

Mijn collega is al een tijdje bezig om haar droom te realiseren: een webshop runnen met al haar favoriete items bij elkaar. Het idee is om 1 plek te creëren waar alleen maar mooie spullen te vinden voor de allerkleinsten en de iets grotere, eigenwijze kleintjes.
Mink & Moon is dé nieuwe webshop als je op zoek bent naar hippe & trendy baby- of kinderaccesoires.

Mink & Moon

Mink & Moon is een webshop waarin alleen maar spullen verkocht worden iedere hippe moeder, vriendin, zus of tante blij van wordt! Ook het is het dé plek om leuke cadeautjes te vinden voor babyshowers en verjaardagen.
De stijl wordt omschreven als; Scandinavisch, stoer maar ook een tikkeltje lief en ondeugend, basic in de ‘ kleuren’ zwart, wit en grijs met een vleugje kleur, mooie en goede kwaliteit spullen en fijne hebbedingen! Merken uit Nederland maar ook uit Zweden en Engeland zijn bij Mink & Moon te vinden en daarnaast blijven zij altijd op zoek naar nog meer originele en hippe baby- en kinderaccessoires.

Ontstaan

Het ontstaan van Mink en Moon begint bij Daphne en Marjolein: al heel wat jaren vriendinnen en tevens buurvrouwen maar vooral beide moeder jonge kindjes!
Zij kwamen er een jaar geleden achter dat zij gezamenlijke droom hadden toen ze (toevallig) tegelijk zwanger waren. Toen zijn de ideeën ontstaan voor de webshop die nu werkelijkheid is geworden! Het opstarten van de webshop was nog een hele uitdaging: vergaderingen en overleg tussen met drie babyfoons op tafel, plannen maken tussen de flessen en luiers door. Pleun (3), de dochter van Marjolein zat er dan als echte secretaresse altijd bij met haar nep computertje!
Marjolein en Daphne weten als geen ander hoe lastig het is om een druk leven te combineren met een dagje winkelen. Het grote voordeel van de webshop is natuurlijk dat je online lekker snel iets kunt bestellen en het is vaak de volgende dag al binnen!

De naam Mink en Moon is afgeleid van Mink: de jongste zoon Marjolein en Moon is tweede naam van Daantje (dochter van Daphne). Een mooie achterliggende gedachte is dat Moon ook de afkorting is van de overleden moeder van Daphne.

Waar te koop

De dames worden zelf ook blij van een vrolijk pakketje wanneer ze iets bestellen. Het is altijd fijn om te zien dat je bestelling met aandacht en zorg is ingepakt!
Bestel je iets bij Mink en Moon, dan proberen zij er een feestje van te maken door het mooi in te pakken met een persoonlijke touch.

Mink en Moon heeft ook een Facebookpagina en een Instagramaccount! Hier kun je zien waar de dames mee bezig zijn en welke leuke items er beschikbaar zijn.

In de openingsweken krijg je ook nog eens 10% korting op je aankoopbedrag met de kortingscode: open2016. Deze is geldig t/m 30 april.
Ga dus snel naar de website!