Minimalistische oorbellen: we love them!

Ze geven je outfit vaak nรฉt even dat extraatje! Oorbellen. We hebben ze allemaal in alle soorten en maten in ons sieradenkistje liggen. Soms ga je voor mooie grote statement oorbellen om die jeans met dat sophisticated colbertje en pumps een boost te geven. Soms voor een paar simpele chique natuurstenen of diamanten voor bij die little black dress op dat feestje. Maar de laatste tijd gaan we steeds meer voor mooie kleine minimalistische oorbellen.

Zo veel keus

En in die minimalistische oorbellen trend is steeds meer keus. Leuke geometrische vormen, klavertjes, sterren, veren of gewoon old skool ringetjes. Je ziet ze ook in alle kleuren voorbij komen: zilver, goud, rose of mooi mat zwart. Ook mooi zijn de varianten die je hele oorlel beslaan. Dus een mooie veer die over de hele rand van je oor gaat of wat dacht je van een mooi sterrenstelsel?!

More is more

Less is vaak more. Maar bij deze trend is more toch vaak wel heel erg leuk! Niet 1 oorbelletje, maar gewoon een aantal naast mekaar. Combineer alle vormen bij mekaar want dat mag gewoon. En het fijne is, ze doen het goed bij die jeans, maar ook bij dat mooie jurkje! We love it! Laat je inspireren door de foto’s hieronder en combineer er lekker op los!

Ps. Toch maar eens kijken of ik mijn 2e gaatje weer open krijg ๐Ÿ™‚