Milly Pink: dé kleur voor op jouw lippen

Lipstick, you hate it or you love it! Maar één ding is zeker, je kunt jouw look met een spetterende kleur op je lippen in één keer opfleuren. Van knalrood tot helder roze en van nude peach tot donkerbruin. Het Britse merk Trinny London (ja, die van Trinny van ‘Trinny & Susannah), voegt een te gekke kleur toe aan de reeds geweldige reeks met lippen- (en cheek!)kleurtjes. Met de nieuwe ‘Milly’ op jouw lippen vrolijk jij de wereld een beetje op! Oordeel zelf…

Trinny Woo?

Misschien ken je haar wel, Trinny Woodall. De Britse dame werd bekend van het BBC-programma ‘What Not to Wear’ en richtte met haar passie voor schoonheid haar eigen make-up lijn Trinny London op. Haar missie? Iedereen de tools in handen geven die nodig zijn om je op je best te laten voelen. Geen overvolle make-uptassen, maar praktische producten die eenvoudig mee te nemen zijn. De op crème gebaseerde kleine potjes sluiten naadloos op elkaar aan en zijn een uitvinding voor iedereen die in een handomdraai een mooi make-up lookje wil creëren. Tot de collectie behoren ook de Lip2Cheek producten. De naam zegt het al, een multi-functioneel product! De nieuwste kleur van deze collectie heet Milly en knalt, zoals je ziet, van het scherm af! Wij zijn fan, want wordt er nu niet vrolijk van een goed paar roze lippen?

Milly Pink: dé kleur voor op jouw lippen
Milly Pink: dé kleur voor op jouw lippen

Pretty Milly, hoe werkt het?

Milly is een felle, hot pink kleur die in ieders Match2Me palet zal verschijnen en dus voor iedere huidteint flatterend is. Of je Milly draagt als een zachte, rozige touch op je lippen en wangen of je lippen wilt laten knallen met een felle kleur. De heftigheid van de kleur bepaal je zelf. De formule op crèmebasis is gemakkelijk aan te brengen bovenop jouw basis huidverzorging, met je vingers of een kwastje. Hoe meer van het product, hoe intenser de kleur! Verder geeft de matte textuur van de crème een natuurlijk ogende blos voor je wangen die lang blijft zitten.