Cadeautip : Milestone Cards

Milestone Cards, zijn een leuk en origineel cadeautje waar mama’s in spé, echt iets aan hebben!

Wat is het precies?

Er zijn natuurlijk verschillende uitgaves (zoals je ziet gebruikte ik voor dit blog de twins variant ;)). In grote lijnen gaat het om een pakketje met verschillende geïllustreerde kaarten waar stappen op staan die een kind doormaakt. De kaarten zijn op een mooie manier getekend en versierd.

Milestone Cards1

Welke spreuken staan op de kaarten?

Op de kaarten staan de stappen die een kind doormaakt in het korte leventje. Denk aan; vandaag rolde ik voor het eerst om, vandaag lachte ik voor het eerst, vannacht sliep ik voor het eerst door. Maar ook voor wat oudere momenten zoals mijn eerste verjaardag, ik ben vandaag gaan zitten, ik kan kruipen. Het is dan de bedoeling dat je een foto maakt met deze kaart met het kindje voor in het fotoboek. Op sommige kaarten kun je ook de datum nog invullen zodat het goed is vastgelegd.

Milestone Cards 3

Wanneer geef je dit geweldige cadeau?

Tegenwoordig zijn babyshowers helemaal hip er is er geen zwangerschap meer zonder te bedenken. Het is een erg leuk cadeau om te geven maar ook super om te krijgen! Je kunt er echt iets mee. Mocht er geen babyshower zijn kun je dit cadeau ook prima in de kraamtijd geven. De kaarten die erbij zitten zijn vanaf ongeveer 1 maand. Anders begin je wat later met de kaarten, het is erg leuk om bij te houden maakt niet uit vanaf wanneer.

Via Bol.com zijn de bekende kaarten van Milestone Cards te bestellen.

Tip; maak elke maand een foto met je kindje in een stoel of met een knuffel en zie zo hoe snel het kindje elke maand groeit. Je kunt daar ook een leuke collage van maken!  

Milestone Cards 4