Meet the new Clinique Smart Custom-Repair producten!

Na het succes van het Clinique Smart Custom-Repair Serum komt Clinique dit najaar met een uitbreiding! Meet the new Clinique Smart Custom-Repair producten!

Clinique Smart Custom-Repair

Als pionier in huidverzorging, had Clinique een eureka moment en vond dat wanneer een vrouw minimaal 4 dingen tegelijk kan, haar huidverzorging dat ook moet kunnen! En tada: Clinique Smart geboren.

De lijn bestaat uit:

  • Smart Custom-Repair Eye Treatment
  • Smart SPF 15 Custom-Repair Moisturizer
  • Smart Night Custom-Repair Moisturizer
  • Smart Treatment Oil

Review Custom-Repair Moisturizer

Speciaal voor de uitbreiding van het assortiment mocht ik voor Ladify de Custom-Repair Moisturizer testen.

De Smart SPF 15 Custom-Repair Moisturizer is een ideale dagcreme. Het helpt je huid op diverse manieren. Een echte multitasker dus! Het helpt je huid zichtbare schade te repareren en voorkomt nieuwe schade veroorzaakt door milieuvervuiling. Clinique Smart SPF 15 Custom-Repair Moisturizer is de eerste belangrijke stap in bescherming tegen schadelijke UV-stralen. De crème beschermt je huid namelijk tegen schadelijke UV-stralen en herstelt je rimpeltjes en lijntjes in je gezicht.
Prijs: €45,50 voor 30 ml en €70,00 voor 50 ml

Ik heb gedurende een maand iedere ochtend na mijn standaard reinigingsritueel, mijn huid verzorgt met Clinique Custom-Repair Moisturizer. Het is een rijke crème die goed en snel intrekt in je huid. Mijn gezicht voelt gladder aan en ziet er beter uit dan voorheen. Ik kan na 1 maand moeilijk zeggen of het helpt tegen schade door milieuvervuiling. De crème is gelukkig niet vet (olie vrij) en zeker een musthave voor de winter! Ook voor mensen die een gevoelige huid hebben omdat (zoals elk product van Clinique) het product op allergieën is getest en 100% parfumvrij is. Een aanrader!