Meer meest onmogelijke dilemma’s op dinsdag

Goede gespreksstarters, leuk spel voor vrienden: de meest onmogelijke dilemma’s op dinsdag zijn en blijven tof! De dilemma’s zetten je namelijk wel even aan het denken. Je leven lang alleen maar havermout pap eten voor ontbijt, of nooit meer alcohol drinken? Of wacht dacht je van altijd met het verkeerde been uit bed stappen, of helemaal geen benen hebben? Zij zetten nog meer meest onmogelijke dilemma’s voor je op een rij. Uiteraard met behulp van @dilemmaopdinsdag.

Altijd havermout óf ontbijten onder de douche

Oeii deze is wel lastig hoor! Gort droge havermout als ontbijt is meer iets voor dieren. Wij kiezen dan toch voor ontbijten onder een stromende douche. Dan krijgen we direct wat extra vocht binnen.

Reizen of lachen

Met één druk op de knop thuis zijn klinkt natuurlijk wel hartstikke leuk, maar het neemt ook spontane gebeurtenissen van de reis weg. Daarom kiezen wij voor de komische optie: iedereen lacht eigenlijk altijd al wel heel hard om onze grappen!

Vingerhoedjes of citroenen

Dat worden vingerhoedjes! Van die citroenen verzuren we compleet van binnen, dat kán niet goed voor je zijn. Betekent direct dat we meer drankjes kunnen proberen.

Olifantenkop of vier armen

Vier armen! Kunnen we nog meer multitasken en coolere dansmoves maken. Hoewel zo’n olifantenslurf ons ook wel interessant lijkt. Wat jij?

Groot dilemma

Wat is jouw daily dilemma? En jouw meest onmogelijke? Voor meer dilemma’s op dinsdag vind je op dilemmaopdinsdag.nl.