Fashion statement op het nachtkastje: dit zijn mannencondooms voor vrouwen!

Dat het een ‘Summer of Love’ gaat worden, dat hebben we zeker al in de wandelgangen gehoord. Maar dat het niet ‘de nazomer van moeilijke gesprekken’ wordt… dat heb je zelf in de hand! Het worden zwoele avonden, dus niets is fijner dan voorbereid op pad te gaan voor je in alle onstuimigheid met lege handen staat. Juist; zorg dat je zelf condooms bij je hebt! Nu zijn die blauwe glinsterende zakjes in je tas nogal opvallend. Vanwaar die felle kleuren zul je je vast eens hebben afgevraagd? Juist! Wij ook en hebben dan ook een gouden tip voor je. Een fashion statement op het nachtkastje én in je tas: dit zijn mannencondooms voor vrouwen: de vegan condooms van Cycle.care.

Women empowerment

#Awkward

Het kopen van je eerste pakje condooms voor een Go Go Tours zonvakantie gaat vaak gepaard met klotsende oksels, ongemakkelijk schuiven voor de kassa en een overduidelijk grijnzende cassière die je gniffelend aankijkt. Maar… de tijd van ongemakkelijkheden is voorbij met de yes please mannencondooms voor vrouwen van Cycle.care. Seks verdwijnt meer en meer uit de taboesferen en ook vrouwen laten zich steeds vaker horen. We gaan vaker op ontdekkingstocht opzoek naar sexual empowerment! En daar hoort dus ook meer aandacht bij voor het vrouwelijke gemak én genot. Don’t be silly: neem zelf iets mee voor om zijn Willy!

mannencondooms voor vrouwen

De experts van Cycle.care hebben om te beginnen dus een mannencondoom bedacht, maar in een vrouwelijker jasje. Het stijlvolle neutrale design van de verpakking is wel weer eens wat anders dan die schreeuwende felle kleuren van andere condoommerken. Rolt dit pakje uit je tas, dan sta je niet direct met schaamrood op de kaken. De condooms zijn van hoge kwaliteit en compleet vegan. Je koopt ze in de webshop van het platform.

Women empowerment

Het platform Cycle.care kent geen taboes als het om het vrouwelijk lichaam gaat. Van menstruatie tot menopauze: binnen de Cycle.care community wordt er openlijk over alle aspecten van het vrouwelijk lichaam gesproken. En daarin bestaan er geen taboes! Cycle Experts – van gynaecologen tot psychotherapeuten – geven adviezen over body & mind, de cyclus, seksualiteit en nog veel meer. Het vrouw zijn mag gevierd worden en daar zijn wij het natuurlijk helemaal mee eens! En daar knallen de Ladies dan ook nog eens een heel sterk statement uit in de vorm van het Yes to sex. Yes to me! manifest. Wij zijn fan. Fangirl je mee?