Makeup Revolution by Etos

Etos verkoopt sinds kort exclusief het merk Makeup Revolution. Dit is momenteel in de UK het meest succesvolle cosmeticamerk en dus ook te koop in Nederland.

Makeup Revolution

Het merk is 2,5 jaar geleden gestart en heeft een ware uitbarsting veroorzaakt op de toch al overvolle cosmeticamarkt en heeft letterlijk gedaan wat de naam al zegt, een ware revolutie veroorzaakt op cosmeticagebied.

Aan het eind van het eerste jaar was het merk verkrijgbaar in 20 landen en te verkrijgen in 500 retailwinkels. Sinds die tijd is het merk exponentieel gegroeid met een lancering in meer dan 100 landen en in het jaar 2017 zal het aantal retailverkooppunten 10.000 winkels wereldwijd zijn.

Het succes

De reden tot dit grote succes is omdat Makeup Revolution doet wat het beloofd. Namelijk fast-fashion-beautyproducten op de markt te brengen tegen een betaalbare prijs. De producten brengen vernieuwing waardoor je de laatste trends nog sneller in de winkel terug ziet. De kwaliteit van de producten is erg goed en nu dus ook exclusief te koop bij een aantal Etos winkels. De verwachting is dat Makeup Revolution aan het einde van 2017 in elke Etos winkel te vinden is.

Eyebrow Shaping Kit & Eyeshadow Palette

Wij hebben de Makeup Revolution Focus & Fix Eyebrow Shaping Kit en de Eyeshadow Palette van Etos mogen ontvangen.

De Eyebrowkit is echt ideaal! De set bestaat namelijk uit 3 verschillende kleuren wenkbrauwpoeder en een wax crème. De kleuren kun je makkelijk met elkaar mengen zodat je altijd de juiste kleur voor je wenkbrauwen creëert. Tevens zit er in de set een handige applicator en een mini pincetje zodat je je wenkbrauwen altijd bij kunt werken.

Er zijn meerdere soortes paletten verkrijgbaar. Wij hebben de Redemption Palette Iconic 1 getest. Deze palette heeft maar liefst 12 verschillende kleuren en bevat zowel zachte pasteltinten als matte kleuren. Ook zijn er kleuren met glitters erin.

Wil je meer weten? Kijk dan eens op de website van Etos of ga naar een Etos winkel bij jou in de buurt.