Maak jij je bed nooit op? Precies hierom ben jij FAN-TAS-TISCH

Is je bed opmaken ook niet jouw favoriete bezigheid? Sterker nog, laat je ‘m liever gewoon liggen omdat je te moe bent om dat laken te verschonen? Veel mensen zullen zeggen dat je smerig bent en dat het van alles te maken heeft met lui zijn, maar het tegendeel is waar. Het is namelijk eigenlijk zo dat je gewoon geen zin hebt om je tijd te verspillen en liever bezig wilt zijn met dingen die écht belangrijk zijn.

Kijk, en dat klinkt ons als muziek in de oren. Want vrouw, geloof ons, precies hierom ben jij FAN-TAS-TISCH:

 1. Spontaniteit: dat bén jij!
  Volgend psycholoog Nikkie Martinez en Organisatie expert KElly McMenamin zegt dit het volgende over jou: jij houdt van toevalstreffers, van spontane acties en gaat heerlijk op onvoorspelbaarheid. Het schijnt namelijk zo te zijn dat je door het niet opmaken van je bed aantoont dat jij geen behoefte hebt aan een leven waarin altijd alles hetzelfde is. Én dat je geen waarde hecht aan orde, maar dus liever je uren spendeert aan dingen die wél nut hebben. Joe!
 2. Uitstelgedrag? Hell yeah!
  Denk jij ook wel eens ”Ach dat kan morgen wel,” en ”Ik verschoon maandag m’n dekbedovertrek wel weer,” well hello darlin, dan ben jij een echte uitsteller. Dit noemen we namelijk uitstelgedrag. Hoewel heel veel mensen juist zouden zeggen dat uitstelgedrag echt niet O.K. is, ga jij er juist prima mee om. En zeg nou zelf, dat leven loopt best op rolletjes toch?!
 3. Relax man, ’t komt goed
  Jij maakt je niet zo druk. Mensen moeten eens wat relaxter zijn, want man man man, wat is er nu zo erg aan dat je je bed vandaag niet hebt verschoond? Hij ligt nog even lekker hoor… Én die relaxte vibe komt op heel veel andere momenten in het leven perfect van pas!
 4. Organisatie? Agenda? Wait what?
  Jij hebt helemaal geen agenda in je leven nodig. Jij doet alles lekker op je flow en gaat heel slecht om mensen die alles maar regelen en plannen. Hetzelfde geldt voor je bed opmaken, geen paniek jongens, dat komt wel als het goed voelt…
 5. Alles tegelijk graag!
  Jij bent een echte multitasker. Door de vrouwen die we eerder spraken (psycholoog Nikkie Martines en Organisatie expert Kelly McMenamin) doe jij het liefst van alles tegelijk. Dit schijnt ook te lezen zijn uit het feit dat je dus liever je bed niet verschoont…

Nou we kunnen je één ding vertellen, maar als je bed NIET opmaken zoveel zegt over hoe FAN-TAS-TISCH jij bent.. dan blijft ons laken voorlopig ook wel even liggen!

Herkenbaar? Check onze Facebook om te laten weten hoe jij erover denkt!

Credits: Bustle.com

Photocredits: Jaymantri.