Op pad met de Logitech Keys-To-Go

Als ik onderweg wil werken doe ik dat vaak op mijn iPad. Lekker licht, snel en je kunt er vrijwel alles op wat je ook op je laptop kan. Typen op je iPad is echter vaak nog wat minder fijn. Tijdens de Logitech X Red Light ABC-Bloggerstour konden we nieuwe producten, die ideaal zijn voor bloggers, testen. De Keys-To-Go sprong daar wat mij betreft echt uit!

https://www.youtube.com/watch?v=v-kqz1MarN8&showinfo=0

Keys-To-Go

Het lichte toetsenbordje is exact even breed als je iPad. Daardoor is hij makkelijk mee te nemen. Ik doe hem bijvoorbeeld onder het elastiek van mijn hoesje. Ondanks de breedte van de Keys-To-Go zijn de toetsen ruim opgezet. Hij typt dus erg fijn maar in het begin is het even wennen. Het waterdichte design zorgt ervoor dat je hem makkelijk schoon kunt maken en dat je prima je cappuccino er overheen kunt laten vallen ;). Al is je iPad daar natuurlijk minder blij mee. Batterijen? Als je de ingebouwde batterij helemaal hebt opgeladen kun je er wel 3 maanden mee doen!

Ik denk dat de Logitech Keys-To-Go een ideale gadget is. Niet alleen voor bloggers, maar voor iedereen die wel eens typt of mailt via haar iPad. Er zitten speciale iOS buttons op waardoor de Keys-To-Go ook erg handig is als je een AppleTV hebt!

Dit is een verslag van het bloggersevent van Logitech:

AnyAngle

Het is belangrijk dat je iPad in de goede hoek neergezet kan worden. Soms zit je hoger, soms zit je wat lager. Soms schijnt de zon er in. Met veel hoesjes is er maar één stand mogelijk, maar met de AnyAngle kan je de iPad neerzetten zoals je wilt!

orig_Custom_format_AnyAngle10