Liefdevolle (merk)acties. Happy Valentine!

Het is weer Valentijnsdag. Voor de één een feestje, voor de ander een commerciëel feest om de liefde te kunnen uitbuiten. Desalniettemin zijn er weer heel veel leuke initiatieven van allerlei merken en organisaties om de liefde dit jaar te vieren. Wij sommen de leukste voor je op!

Snapchat x Hartstichting: liefdesfilters

Speciaal voor Nederland heeft Snapchat in samenwerking met de Hartstichting geheel belangeloos een exclusieve Lens ontwikkeld om aandacht te vragen voor een gezond hart. Een gezond kloppend hart is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Snapchat en de Hartstichting hopen met deze samenwerking het bewustzijn onder jongeren te vergroten op een laagdrempelige manier. Iedereen die wil weten hoe je een gezonder hart krijgt kan de Snapcode scannen en zich laten inspireren door simpelweg omhoog te vegen wanneer de Lens actief is. Mooi initiatief!

Liefdesbier

Nog voor men de kans had om de ‘Summer of Love’ te ervaren, was het al voorbij. Maar niet getreurd, want ook in een dikke trui kun je genieten van de liefde. Na de succesvolle Tompouce Ale wordt er opnieuw geflirt tussen botanische brouwer Lowlander en HEMA. Lowlander lanceert een lustopwekkend liefdesbiertje genaamd Love Ale, exclusief verkrijgbaar bij HEMA, en proost daarmee op een ‘Winter of Love’

Liefde gaat door de maag

Denk je aan de liefde, dan denk je vast ook aan chocolade en rozen. En Tony’s zou Tony’s niet zijn als ze juist niet met deze ingrediënten weer tot een overheerlijke reep zijn gekomen. Hinten van roos en framboos in een bedje van chocolade. Wij krijgen er trek van!

Pink London Spirit

Nog meer lekkers in het kader van Valentijn: de gin Pink London Spirit. Lyre’s Pink London Spirit is hét alcoholvrije alternatief van de al welbekende Pink Gin en de 20ste creatie van dit hippe drankenmerk. Heerlijk om die liefdescocktail wat extra boost te geven:

Lyre’s Pink G&T

  • 60 ml Lyre’s Pink London Spirit
  • 120 ml Mediterranean tonic
  • 1 plakje komkommer
  • 4 plakjes aardbei

Heb jij nog meer leuke initiatieven gezien? Tip ons via [email protected]!