Lief Leven

Een webshop waar ik regelmatig shop is de webshop van Lief Leven. Naast prachtige kaarten vind je hier posters, telefoonhoesjes en sinds kort ook sieraden en tassen. Tijd om deze webshop eens de aandacht te geven die het verdiend.

Lief Leven

Lief Leven is een initiatief van de jonge schrijfster Nanne van der Leer. Op haar vijftiende begon ze met schrijven onder de naam ‘Lief Leven’. De meeste mensen schrijven in een dagboek, maar dat zag zij niet zitten. Zij wilde tegen het leven praten. Haar gesprek met het leven werd vertaald in ‘Lief Leven’. Naast langere verhalen begon zij ook Nederlandstalige gedichten en aforismen te schrijven. In augustus 2015 zette zij haar gedichtjes voor het eerst op Instagram. Binnen drie maanden waren er al meer dan 10.000 mensen die deze pagina waren gaan volgen en kwam de vraag of er ook kaarten en posters beschikbaar waren. Zo geschiedde.

Lief Leven geeft ons een luchtige filosofische kijk op ons onbegrijpelijke en mooie leven.Positief, simpel en lief. Want daar kan de wereld wel wat meer van gebruiken!

Naast de mooie kaarten en posters vind je op de website ook tassen, mooie armbanden en telefoonhoesjes van Lief Leven. Wij zijn fan van deze website en volgen de mooie gedichten graag op Instagram en Facebook.