Leuke zomerse wallpapers voor je Iphone!

Wil jij ook een keer wat anders dan een foto als achtergrond op je mobiele telefoon? Ik heb het wel een beetje gehad met die foto’s als achtergrond, omdat het de foto altijd zo verpest. Het hoofd van je ene vriendin past maar half op het schermpje van je mobiel en je eigen hoofd verschuilt zich achter die tientallen apps. Oftewel, een hele leuke foto, maar als achtergrond op je telefoon zie je er niets meer van!

Ik ben fan van de grafische wallpapers met patronen. Met deze wallpapers kun je je telefoon een persoonlijke touch geven, net als je dat doet met een cover. De keuze is oneindig, dus wat jij ook als achtergrond wilt hebben, er is een grafische wallpaper van gemaakt. Met deze leuke achtergrondjes maakt het niet uit of er apps voor komen te staan of er een deel weg valt, ze blijven leuk en zijn helemaal hip.

Zelf zoek ik de leukste wallpapers op Pinterest. Ik switch regelmatig van thema en heb dan ook een behoorlijk lijstje aan favoriete wallpapers. Voor jullie heb ik een selectie gemaakt van leuke zomerse wallpapers, maar zie jij liever je favoriete eten, dieren, bloemen of wat dan ook op je achtergrond? Ik zou zeggen: Leef je uit, want iedere zoekopdracht geeft op Pinterest een hele lijst aan leuke wallpapers.