LETS PRIDE!

Het is weer bijna zover, komend weekend is DE canal pride, DE afsluiting van de PRIDE week waarin iedereen, maar ook echt iedereen zichzelf mag en kan zijn. Heerlijk! Komende zaterdag sluiten wij dat fijntjes aan de prinsengracht te Amsterdam af met een ijskoud biertje in onze handen, maar stel dat je deze week al meer zin hebt in een feestje, waar moet je dan heen? 

Well, je kunt je geluk niet op, want deze hele week zijn er allerlei toffe events en feesten waar je heen kunt om alvast een voorproefje te doen op komende zaterdag. 

Wist je trouwens dat het dit jaar alweer de 50e PRIDE is! YEHEESSSH!

BARDAK
Vanaf 20.00 ben je op donderdag 1 augustus helemaal welkom in BARDAK. 

Je trapt PRIDE AMSTERDAM hier af met drankjes, dansjes en heerlijke Tel Aviv streetfood. THE DUCHESS
The Duchess lanceert speciaal voor de PRIDE zoetigheid op koninklijk niveau! Een toetje waarbij jij .. en je lief natuurlijk je vingers bij af kunnen likken. 

ANDAZ X WINQ PARADE BREAKFAST
Leg voor de canal pride een geode bomen tijdens het WInq Pre Parade Breakfast in het Andaz op zaterdag 3 augustus. Een extravagant ontbijtje wat je alvast in de stemming brengt voor de rest van de dag! 

PETIT GATEAU

Zin in nog meer zoetigheid in vrolijke kleuren? Petit Gateau draagt een taartje bij aan het goede doel en doneert per handgemaakt citroentaartje 0,50 cent aan het COC Nederland! Yes! 

THE BUTCHER
Na de canal pride nog niet klaar met het feestje? Leg dan je bootje aan de overkant van ’t IJ aan en feest nog even door bij THE BUTCHER SOCIAL CLUB. Der after organiseert hier een feestje voor iedereen die nog even verder wilt feesten. Vanaf 20.00 gaan de deuren open. Dus, voetjes van de vloer.

Photocredits: Valerie Boltneva.