Review: wat zijn ze lekker: de eigen parfums van Etos!

Ik denk dat ik voor iedere vrouw spreek als ik zeg dat mijn geurtjes collectie behoorlijk uitgebreid is. Blij word ik als ik wéér een exemplaar toe kan voegen aan mijn plankje in mijn badkamer. Van budget tot high end. De betaalbare parfums worden vaak ook gewoon ontwikkeld door gerenommeerde parfumhuizen dus het loont echt wel de moeite om soms gewoon verder te kijken dan de duurdere parfumerieën. Etos heeft in samenwerking met zo’n gerenommeerd parfumhuis uiteindelijk 4 geurtjes ontwikkeld (deze zijn uit 22 geuren geselecteerd door een testpanel van 100 vrouwen). En wij mochten er 2 testten die verrassend genoeg érg lekker zijn!

Van fris tot zwoel

In mooi strak vormgegeven flesjes met mooie lettertypes zijn er 4 geuren ontwikkeld variërend van fris, kruidig tot bloemig en zwoel (mooi, voor ieder wat wils dus): Dreamy Garden, Sapphire Sky, Forever Love en Evening Kiss. Deze laatste 2 hebben we uitvoerig getest en we kunnen al verklappen dat de laatste torenhoge favoriet is.

Forever Love

Fan van bloemige, zoete en verleidelijke geurtjes? Probeer dan zeker eens de Etos Forever Love! Met een combinatie van onder andere roos, jasmijn, amber en vanille een erg lekkere, friszoete geur met een kruidig accent als je hem wat langer op hebt.

Evening Kiss

Ja! Dit is mijn geurtje! Kruidig, warm van geur, lekker aanwezig, verleidelijk en een tikkeltje zoet. Zo’n geurtje waarbij je denkt aan zwoele zomeravonden waarbij je met je lief en vrienden urenlang kan borrelen. De geurtjes die gelijk vrijkomen zijn voor mij vanille, amber, peer en een tikkeltje oranjebloesem.

Conclusie

Wat een fijne geurtjes heeft Etos ontwikkeld! Ze zijn écht lekker en door de verschillende geuren zit er altijd wel eentje bij die bij jou past. De flesjes zien er mooi uit en voor de prijs hoef je het zéker niet te laten. Een 50ml Eau de Toilette heb je namelijk al voor € 9,99. Kijk, dat is fijn hè?!