Lekker masturberen

Het is mei! En dat betekent lekker masturberen, want voor deze maand is de officiële masturbatiemaand in het leven geroepen. Een maand die in het teken staat van self-love en self-care. Want fysieke én mentale gezondheid krijgen steeds meer aandacht. Zo slikken we extra supplementen, eten we minder vlees, gaan in therapie of doen aan een digital detox. Meer tijd voor jezelf, met jezelf. En daar hoort lekker masturberen natuurlijk ook bij!

Masturberen kun je leren

Het taboe bij vrouwen rondom masturbatie is nog altijd groot. Hoewel veel mannen totaal geen blad voor de mond nemen wanneer het gaat om het praten over zichzelf aftrekken, zien veel vrouwen praten over masturbatie toch nog steeds als iets gênants. Maar waarom? We doen het allemaal en het is toch harstikke lekker!? Masturberen is dé manier om je eigen lichaam te leren kennen en te ontdekken wat je wel en niet prettig vindt. Het kennen van jouw lijf en lichamelijke reacties is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven! Ook wanneer je vervolgens met iemand anders intiem gaat zijn, zal jij er meer van kunnen genieten, omdat je weet wat je wilt. Klinkt goed?

Een helpende hand

Voel jij je nog wat ongemakkelijk wanneer het gaat om jezelf aanraken? Doe vooral rustig aan en ontdek hoe de verschillende plekken van jouw lichaam reageren op een zachte aanraking. Zijn het je oorlellen, je flanken, de huid tussen je dijen? Laat je fantasie de vrije loop gaan en je zult merken dat jouw lichaam jou zal leiden naar hogere sferen. Wil je meer en kun je wel een helpende hand gebruiken? De LELO SILA™ is het nieuwste speeltje van LELO dat jouw clitoris en het gebied erom heen stimuleert met zachte pulsen. Lekker masturberen of tijdens het voorspel met jouw bedpartner!

Wist je dat…

  • Masturberen stress verlagend werkt?
  • Je door masturberen beter slaapt? Try it!
  • Masturberen tevens helpt tegen menstruatiepijn?
  • Je beter geen speeksel kunt gebruiken voor het vochtig maken van jouw vagina? Dit kan infecties veroorzaken!
  • Gemiddeld 90% van de vrouwen masturbeert?
  • Bijna de helft hiervan hierbij altijd klaarkomt?
  • Masturberen is tevens hét medicijn bij hoofdpijn, katers en ga zo maar door. Je ervaart in ieder geval een hoop pijnverlichting

Dus… ga je mee op ‘foef-safari’?