Van deze rainbow latte art wordt je pas écht blij!

Elke dag kunnen ze me er wakker voor maken. Ontzettend blij word ik ervan. Het is altijd even zo’n rust momentje op mijn dag. Een goed gezette cappuccino of latte macchiato! De perfectie van t schuim en het zachte van de koffie. Héérlijk!

Maar wat nou als ze deze drankjes nog mooier en leuker kunnen maken?! Met gekleurd schuim bijvoorbeeld? Ik hoor je nu denken….gekleurd schuim op mijn cappu? Dat kan toch niet?! Hell yeah!! Mason Salisbury, top barista bij Sambalatte in Las Vegas (baby!) heeft dit fenomeen ontdekt en het resultaat is wáánzinnig!

De Rainbow lattes zijn gekleurd met natuurlijke kleurstoffen en worden aan de melk toegevoegd voor het uitschenken! Zo ziet je latte of cappuccino er in 1 keer toch heel wat vrolijker uit. Gewoon bijna zonde om op te drinken!

Op de instagram account (ibrewcoffee) van deze koffie held staan al zijn kunstwerkjes. Je zult versteld staan!

Hieronder zie je hoe hij te werk gaat. Zo op het oog lijkt het appeltje eitje, maar er is zó veel techniek voor nodig. Als je het thuis gaat proberen….maak een foto en laat ons weten of het lukt 😉 Wij zijn nog zonder kleur aan het oefenen, maar het lijkt nog nergens op! Hihi

https://youtu.be/5s4MEuRmZxM