Lamzac! Heerlijke zitzak en super makkelijk!

Wat een geweldig, innovatief en praktisch product van Hollandse makelaardij, de Lamzac. Het is een uitvinding van de Bossche Marijn Oomen. Hij is er zelfs mee in de finale gekomen van Het Beste Idee van Nederland. En wij zijn fan van deze überhippe en makkelijke zitzak.

Lamzac Normaal

Dit model bestaat uit 1 kussen (gemaakt van sterk nylon parachutestof) welke wordt geleverd in een handig klein tasje. Je wappert een keer heen en weer en vult de zak binnen enkele seconden met lucht. Ideaal! Niet 10 minuten pompen als een malle, nee gewoon wapperen en klaar! Deze is geschikt om op te zitten met 2 personen of heerlijk in de relaxen in je eentje als je er wat lucht uit laat. Daarnaast kun je hem ook gebruiken om andere opblaasbare producten mee op te blazen. 

https://www.youtube.com/watch?v=dyT-AY8sbbw

Lamzac Hangout

Dit is een grotere zak (ook geleverd in een handig klein tasje) die je in enkele seconden vult met lucht, door lucht te happen en op te sluiten. Je kunt er heerlijk op liggen of zitten. Eventueel is de zak ook kleiner op te rollen (met minder lucht) voor situaties wanneer er wat minder ruimte beschikbaar is. De Hangout is gemaakt van sterk nylon ripstop en slijtvast nylon in de sluiting. Beide varianten zijn gestikt met stevig leergaren en dus heel slijtvast. 

Beide lamzaccen zijn heerlijke om te relaxen, compact en heel licht in gewicht (700 en 1300 gram) en doordoor écht ideaal voor op vakantie, in de tuin, op festivals, wandelingen, op de boot, in het park en natuurlijk op het strand. Je koopt ze heel gemakkelijk via de site van Lamzac of natuurlijk bij Webshops Only in Den Bosch.

Lamzac gebruik