Ladify Sunday Brunch, Café Herman 18-02-2018

Dit weekend vond de allereerste Ladify Sunday Brunch plaatst. Op zondag 18 februari gehouden in Café Herman, een hippe tent in de bekende, Bossche watertoren. Café Herman serveerde alle ladies een uitgebreid brunch-buffet. Compleet met zuurdesembrood en heerlijke smeersels, eitjes, heel veel avocado’s, scones met alles er op en eraan, yoghurt met muesli en vers fruit, kortom: alles wat onze vrouwenhartjes begeert.

Lady Sunday Brunch menu

Denk daar een gezellig, maar chill akoestisch muziekje bij en jouw idee van een Sunday Brunch is compleet. Dat dachten wij ook! De akoestische muziek werd trouwens live gespeeld door de band Pipi Belly.

Met de buikjes gevuld was het tijd voor de kledingruil. Alle ‘brunchers’ brachten kledingstukken mee die zij mochten ruilen voor een paar andere parels. Hier een kleine sfeerimpressie:

Ladify Sunday Brunch sfeerimpressie – foto’s

Wil je foto’s zonder watermerk? Vraag ze dan op via [email protected] en deel ze met #ladify en #ladifysundaybrunch! Vinden we leuk :).

Ben je wel weer toe aan een borrel? Kom dan aanstaande vrijdag 23 februari naar Manify Out Of Office. DE vrijmbibeaux van Den Bosch, georganiseerd door onze mannelijke wederhelft. Ditmaal is Mariapaviljoen the place to be voor een drankje, hapje en dansje. Be there!