Ladify’s favourites: 3x perfecte zelfbruiners

Ben jij de regen ook zo zat? Goed nieuws: Spring has sprung! En dat betekent dat het (hopelijk) ook niet meer lang zal duren voordat we onze armen en benen onder de mouwen en broekspijpen vandaag kunnen halen. Eén klein probleempje: onze ledematen geven bijna licht! No worries, onze zoë testte heel wat zelfbruiners en deelt nu haar 3 favorieten.

Helaaspindakaas; dat bruine tintje dat je afgelopen zomer zorgvuldig had opgebouwd is alweer lang en breed verdwenen. Tenzij je recentelijk om een zonovergoten oord bent geweest, zal je weer van voor af aan moeten beginnen. Net als ik, en dus testte ik heel wat zelfbruiners om de natuur een klein handje te helpen en mijn huid alvast wat (zonne)shine te geven. Dit zijn mijn 3 favorieten.

Three Warriors Gradual Tan

Deze 2 natuurlijke zelfbruiners zijn niet alleen heel goed voor je huid en een lekker tintje, maar ook nog eens voor het milieu. Voor een gezonde natuurlijke bruine gloed, en dus geen oranje wortel taferelen. Mega win-win dus! Je shopt de Three Warriors Gradual Tan en de Three Warriors Face Tan Aqua Mist apart, of samen als ‘The Ultimate Sunless Glow Pack‘.

Roguebrun

Zowel de Body Mousse als het Body Serum van het merk Roguebrun zijn absolute toppers! Kies het product dat jij het fijnst vindt werken. Wil je het liefst een complete ‘selftanned look’? Dan ga je met het Roguebrun Face serum nooit meer bleek de deur uit. De producten zien er overigens ook mega stijlvol uit. Perfect voor in de badkamer.

Isle of Paradise

De producten van Isle of Paradise geven je een ‘natural bronze’, alsof je linea recta uit het paradijs komt wandelen. En de ingrediënten zijn ook nog eens goed voor je huid! Let op: de webshop van Isle of Paradise verzendt nog niet naar Nederland, maar je kunt de producten wel alvast shoppen bij bijvoorbeeld Etos of via de webshop van LookFantastic.

Tips voor het gebruik van zelfbruiners

Ben jij van plan om met zelfbruinerproducten aan de slag te gaan? Zorg er dan voor dat je 24 uur van te voren even goed je huid scrubt en vlak voor het aanbrengen de huid goed reinigt. Zo behaal je het beste resultaat! Ik breng de zelfbruiner altijd in de ochtend aan. Daarbij zorg ik ervoor dat ik hem goed en egaal uitsmeer over de huid, zodat je geen gekke strepen trekt. Hierbij begin ik bij mijn voeten en werk ik via mijn onderbenen verder omhoog. Alle bovengenoemde zelfbruiners hebben even de tijd nodig om ‘in te werken’. Naarmate de dag vordert zul je dan ook meer resultaat zien. In de avond spoel je het residu nog even van je lijf af, et voila! Je hebt een heerlijke gezonde tan om de terrassen tegemoet te gaan.

Ga je het terras op en stel je je huid bloot aan echte zonnestralen? Vergeet je dan niet in te smeren! In dit artikel geven we je ook tips voor het beschermen van jouw haar tegen de zon.