Ladies, ook wij verdienen een hoogtepunt!

Of je nu gillend klaarkomt of eerder een stille genieter bent, van een orgasme ontspan je volledig. Klaarkomen, zodra je dit voor het eerst meemaakt gaat er een wereld voor je open! Niet voor niets wordt het orgasme een ‘hoogtepunt’ genoemd en zeker niet alleen voor mannen. Ladies, ook wij verdienen een orgasme tijdens de seks. Speel met een vibrator, daag je partner uit tijdens een spelletje bondage en laat je verwennen. Maar denk erom, de reis naar dat hoogtepunt is evenzo belangrijk. Geniet!

Het spel: de reis er naartoe

Het bereiken van een hoogtepunt tijdens de seks is natuurlijk heerlijk! Maar zoals gezegd is de reis er naartoe minstens zo belangrijk. Wil jij eens een stapje verder gaan dan ‘vanille seks’ om tot dat hoogtepunt te komen? Experimenteer dan eens met bondage. Bij bondage speel je een erotisch spel waarbij je de bewegingsvrijheid van je partner ontneemt of jouw bewegingsvrijheid laat ontnemen. Je kan hier verschillende speeltjes bij gebruiken om het allemaal nog wat spannender te maken. Veel gebruikte attributen zijn handboeien, halsbanden of touwen. Door je partner te blinddoeken of zelf geblinddoekt te worden, zal je alles nóg intenser beleven.

Le moment suprème

Heb je je helemaal gek laten maken door geblinddoekt aan alle kanten gestreeld te worden? Dan is een hoogtepunt met behulp van de satisfyer pro 2 niet ver weg. Deze vibrator staat erom bekend dat hij vrouwen in no-time kan doen exploderen van genot. Het is de opvolger van de satisfyer pro, maar aangepast aan de hand van de feedback die gebruikers er over gegeven hebben. Deze vibrator werkt op basis van luchtdruk met maar liefst 11 standen. Zet het siloconen mondje op de clitoris en geef jezelf of jouw partner de controle. Omdat enkel je clitoris aangeraakt wordt door dit seksspeeltje, is er nog ruimte vrij om tegelijkertijd gepenetreerd te worden. Nu is het alleen nog een kwestie van timing om samen tot een verbluffend hoogtepunt te komen!

Het lukt niet

Niet elke vrouw kan klaar komen, hoe vervelend ook. Ongeveer 3 op de 4 vrouwen geeft aan wel eens problemen te hebben met het klaarkomen, 1 op de 4 geeft aan daar vaak last van te hebben. Klaarkomen is dus zeker niet zo vanzelfsprekend als het soms lijkt. Er zijn heel veel redenen waarom het klaarkomen niet zou lukken. Denk aan het gebrek van stimulatie van de clitoris, stress, afleiding, maar ook medische aandoeningen zoals diabetes. Ook medicijnen als SSRI (antidepressiva) kunnen het klaarkomen bemoeilijken. Aan veel van deze factoren is echter te werken. Dit betekent dat de kans groot is dat jij ooit een orgasme zult ervaren! Lukt het jou alsnog niet om klaar te komen? Lees hier onze tips.