Kraamcadeautip : By Bineke

Aangezien een van mijn beste vriendinnetjes zwanger is, ben ik weer overal aan het snuffelen naar leuke en originele cadeau ideeën. Zo stuitte ik onlangs tuitte ik op de leuke webshop By Bineke.

In de webshop van Bineke vind je naast kaarten, posters ook leuke hebbedingetjes voor in je babykamer. En niet alleen voor baby’s zijn er producten. Ook maakt Bineke custom made kaarten voor bruiloften, verhuizingen of een gewoon een eigen kaart met spreuk of tekst.

Posters voor op de kinderkamer By Bineke

In de webshop zag ik meteen de leuke poster voor het slapen gaan voor op de kinderkamer. Een gedicht wat gaat over de fases van de maan. De poster is beschikbaar in drie verschillende kleuren. Het gedichtje op de poster is tevens van By Bineke.

By Bineke

Groeimeterposter

Bijzonder aan deze webshop vind ik toch wel de groeimeterposter. Een heel orgineel en functioneel cadeau voor op de kinderkamer. Op de groeimeterposter staat standaard de tekst: het maakt niet uit hoe groot je bent, in mijn ogen blijf je altijd klein. Met de groeimeterposter kun je precies bijhouden hoe snel je kleine groeit. Vanaf 60 centimeter tot 1 meter 40!

Groeimeter

Geboorteposter

In de webshop vind je ook de geboorteposter. Leuk en origineel om op te hangen in de kinderkamer. De poster wordt namelijk speciaal voor jou gepersonaliseerd. Je kunt kiezen uit een zwartwitte-, lichtblauw, lichtroze en mintgroene poster. Op de poster staat de voornaam, achternaam, namen van de ouders, geboortedatum, tijd, gewicht en lengte.

By Bineke

Ben je nog op zoek naar een leuk en origineel kraamcadeau? Bezoek dan zeker eens de webshop van By Bineke.