Kraagjes zijn hip!

Kraagjes zijn hip! Je ziet ze tegenwoordig in alle soorten en maten. En nee….je hoeft er niet een hele blouse voor onder aan. Gelukkig, want als je het niet zo snel koud hebt, dan zit je daar dus echt niet te wachten 🙂 Tegenwoordig koop je gewoon een leuk los kraagje. Hele handig. Wat je vervolgens bij elk kledingstuk kan dragen. Voor onder die mooie wollen sweater, voor onder die mooie top of lekker edgy onder die mooie little black dress.

Kraagje versus sieraad

Sommigen zijn een ware kruising tussen een kledingstuk en een sieraad. Het geeft je outfit gewoon nét dat beetje extra. Voor elke look is er een ander soort kraagje! We like! Very much! Want naast een gewoon sophisticated wit kraagje (mooi met puntjes of classy rond afgewerkt) heb je ook stoere denim varianten, en gekke witte met een geborduurde kever erop. Van dit soort dingen houden wij. Nét even anders dan anders.

Masterpieces

Anders is zeker ook de Masterpiece lijn van hip Bosch merk La Collerette. Hun Masterpieces zijn stuk voor stuk echte kunstwerkjes. Meer sieraad en kunstwerk als kraagje. Deze zijn voor de echte daredevils onder ons en lijken zo uit Afrika of de Renaissance te komen. Maar niet alleen hun Masterpiece lijn is tof. Check zeker ook hun andere kraagjes.

Maar ook de kraagjes van Idiot du Village zijn tof. Zij beperken zich wat meer tot de witte en lichtblauwe blouse varianten, maar hebben veel afwisseling in soort.

Check hieronder voor de nodige inspiratie hoe jij je kraagje stoer en mooi kan dragen. Wij zijn fan! En we gokken jij ook!